EtäKaakkis

ti 22.9. kello 13.00 - ti 22.9. kello 15.00

Seurakunnan tuttu Kaakaopyhis toimii kerhotiloissa kokoontuvien ryhmien lisäksi myös alakoululaisten omana WhatsApp -ryhmänä, ”EtäKaakkiksena”. Tavoitteena on olla läsnä koululaisten iltapäivissä ja keksiä yhdessä kivaa tekemistä ja puuhaa. Iltapäivien aikana ryhmässä mm. vaihdetaan kuulumisia, jaetaan askarteluvinkkejä, haastetaan liikkumaan ja pidetään pieniä yhteisiä hartaushetkiä. EtäKaakkis kokoontuu tiistaisin klo 13 - 15

Jos lapsesi haluaa liittyä ryhmään ja käyttääWhatsAppia, huoltaja lähettää lapsen puhelinnumeron, nimen ja asuinpaikan tiedot Lopen seurakunnan nuorisotyönohjaajan Saija Lohikosken numeroon 050-3598349. Mukana EtäKaakkiksessa on myös  lastenohjaaja Jonna.

Jos osallistujia tulee paljon, perustamme omat ryhmät eri kylille. Seurakunnan työntekijät seuraavat keskusteluja koko ajan.

Kun ryhmän toiminta lakkaa, kaikki tiedot poistetaan. Lisätietoja voi kysellä Saijalta.

Nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ ja lähetystyö