Keskustelutilaisuus seurakunnan jumalanpalveluksista, aikuistyöstä, musiikista ja tiedotuksesta

ti 6.10. kello 18.00 - ti 6.10. kello 19.30
Keskustelutilaisuus seurakuntasalissa 2019. Kuva: Anne Lukana
Lopen kirkko

Tule antamaan palautetta ja keskustelemaan seurakunnan toiminnan kehittämisestä Lopen kirkkoon tai Facebookiin

Kutsumme kaikki loppilaiset keskustelemaan siitä, mitä seurakunnassa pitäisi tehdä. Kysymme, mitä pitäisi tehdä, kehittää, muuttaa tai mistä luopua tänä syksynä tai ensi vuoden aikana. Työntekijät hyödyntävät keskustelujen satoa suunnitellessaan toimintaa ensi vuodelle.

Syksyn aikana järjestämme kolme keskustelutilaisuutta. Paikalla on seurakunnan työntekijöitä ja kirkkoneuvoston jäseniä. Keskusteluja vetää kirkkoherra Tuomas Hynynen. Kaikki keskustelutilaisuudet alkavat klo 18.00 Lopen kirkon kirkkosalissa, Pilpalantie 1.

Tiistaina 22.9. keskustelemme lasten, perheiden, kouluikäisten ja nuorten toiminnasta sekä rippikoulutyöstä.

Tiistaina 6.10. keskustelemme jumalanpalveluksista, kasteista, häistä, hautajaisista, musiikista, aikuistyöstä ja tiedotuksesta.

Tiistaina 20.10. keskustelemme diakoniasta ja lähetystyöstä.

Keskusteluissa kerromme lyhyesti myös korona-ajan poikkeusjärjestelyistä seruakunnassa.

Keskusteluihin voi osallistua myös etänä. Striimaamme keskustelut seurakunnan Facebook-sivulle www.facebook.com/lopenseurakunta. Poimimme keskustelun aikana kysymyksiä ja kommentteja Facebookin livelähetyksen kommenttikentästä. Keskustelut jäävät nähtäville Facebookiin viikon ajaksi tilaisuuden jälkeen.

Jos et pääse keskustelemaan tuona iltana, voit kertoa ajatuksiasi etukäteen

- sähköpostitse tuomas.hynynen@evl.fi
​​​​​​​- palautelomakkeella www.lopenseurakunta.fi/palaute
​​​​​​​-
Lopen seurakunnan Facebook-sivulla

Tervetuloa keskustelemaan ja kehittämään seurakunnan toimintaa yhdessä!

Ps. kuva keskustelutilaisuudesta keväältä 2019. Nyt keskustelemme kirkkosalissa ja pidämme parin metrin turvavälit toisiimme!