su 18.10. kello 10.00 - su 18.10. kello 11.00
Lopen kirkko

Liturgina Terhi Latvala & kanttorina Anne Laulajainen. Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntasalissa lähetystyön hyväksi.

Tervetuloa jumalanpalvelukseen Lopen kirkkoon!

Jos et pääse paikalle, voit osallistua jumalanpalvelukseen myös Facebookin välityksellä osoitteessa www.facebook.com/lopenseurakunta. Lähetys Facebookissa alkaa noin klo 9.55. Voit seurata jumalanpalvelusta Facebookissa, vaikka et olisi kirjautunut Facebookiin.

Lopen kirkossa noudatetaan suositusten mukaista käsihygieniaa ja turvavälejä. Kasvomaskien käyttöä suositellaan. Kirkossa on tarjolla kertakäyttöisiä, marketissa myytäviä kasvomaskeja. Flunssaoireiset tai koronalle altistuneet henkilöt eivät voi tulla kirkkoon edes kasvomaskin kanssa.

Rippi

Synnintunnustus            704

Kiitosrukous                     716

Tekstit

Jes: 8 11-15

2. Kor. 1:18-22

Joh. 9:24-38

Virret ja muu musiikki

539: 1-3

”Usko Jumalaan” (Joy Strings - ohjelmistosta)

938: 1-4

490: 2,3

Bach-Gounod: ”Ave Maria”

Kolehti

Kristittyjen yhteiseen työhön oikeudenmukaisen maailman puolesta, Vastuuviikon kautta. Suomen Ekumeeninen Neuvosto ry. Ei rahankeräyslupaa.

​​​​​​

Palveluvuorossa