Kauneimmat joululaulut (tilaisuus striimataan)

su 13.12. kello 15.00 - su 13.12. kello 15.30
Kauneimmat joululaulut vihon etukansi. Kuvassa havuja ja lunta, sekä nuottiviivasto ja sanoja laulusta
Lopen kirkko

Sari Salmi, Taina Sulkanen ja Anu Korpioksa

Tervetuloa laulamaan Kauneimpia joululauluja!
Tänä vuonna joululaulut soivat maailman lasten puolesta. Lisätietoja aiheesta ja keräyksestä https://kauneimmatjoululaulut.fi/

Kaikissa Kauneimmat joululaulut tilaisuuksissa sama ohjelma.

Ilmoittautuminen Kauneimpiin joululauluihin 11.12. ja 13.12.
Koronatilanteesta johtuen joudumme rajoittamaan Kauneimpien joululaulujen osallistujamäärää 100 henkeen kirkossa ja 40 henkeen kappelissa. Voimakkaan laulun arvioidaan olevan riski koronan leviämiselle, joten kasvomaskien käyttöä suositellaan vahvasti kaikille, joiden terveydentila mahdollistaa maskin käytön.
Kaikki laulutilaisuudet ovat samanlaisia ja kestävät noin 30 min. Jotta väkimäärää saadaan rajoitettua eikä ovelta tarvitse käännyttää ketään pois, näihin tilaisuuksiin otetaan vain ennakkoon ilmoittautuneita. Koska tilaisuudet saattavat tulla täyteen, kuittaamme, mahdutteko mukaan. Pyydämme myös perumaan ilmoittautumisenne, jos ette pääsekään paikalle.
Jos haluat osallistua Kauneimpiin joululauluihin 11.12. tai 13.12. paikan päällä kirkossa, ilmoittaudu viimeistään 11.12. sähköpostitse loppi.seurakunta@evl.fi tai puhelimitse 050 426 4100, ma-pe klo 9-12. Ilmoita seurueesi osallistujamäärä, nimet sekä sähköpostiosoitteesi ja/tai puhelinnumerosi.
Ilmoittautumalla annatte seurakunnalle luvan tallentaa ja säilyttää antamanne tiedot 27.12.2020 saakka.

Huolehdimme turvallisuudesta yhdessä
Koronatilanne voi muuttua nopeasti. Myös seurakunnan työntekijät jäävät kotiin pienistäkin flunssaoireista. Varmista aina ennen tilaisuuteen lähtöä osoitteesta www.lopenseurakunta.fi ettei tilaisuutta ole peruttu eikä tilaisuuden järjestelyt ole muuttuneet.
Toimimme aina voimassaolevien rajoitusten ja ohjeiden mukaisesti. Jos ohjeistus ei muutu, noudatamme seuraavia ohjeita:
- Tilaisuuksiin ja seurakunnan tiloihin voivat tulla ainoastaan he, joilla ei ole flunssaoireita eikä tiedossa olevaa tartuntaa tai altistusta koronavirukselle.
- Jokaisen osallistujan on huolehdittava käsihygieniasta ja turvaväleistä.
- Suosittelemme kasvomaskien käyttöä kaikissa tilaisuuksissa. Pienet lapset ja he, joiden terveydentila ei mahdollista maskin käyttöä, voivat osallistua myös ilman kasvomaskia.
- Tarvittaessa joudumme rajoittamaan tilaisuuksien osallistujamäärää ovella.
- Jos sinulla todetaan koronatartunta osallistuttuasi seurakunnan tilaisuuteen, ilmoitathan asiasta viivytyksettä kirkkoherralle tai tilaisuuden järjestäneelle työntekijälle.

Kiitos, lauletaan ja tuetaan maailman lapsia yhdessä!