Körttiteologit Lopen seurakunnan vieraana

su 28.2. kello 20.00 - su 28.2. kello 21.00
Grafiikka otsikolla
Lopen kirkko

Neljä teologia keskustelee sunnuntai-iltaisin kirkon opetuksesta, Raamatusta, kristillisistä arvoista ym. Voit osallistua etäyhteyksien kautta.

Millaista kirkon opetus on nykyään? Löytyykö Raamatusta tässä ajassa merkityksellisiä viisauksia? Onko olemassa kristillisiä arvoja ja jos on, mitä ne ovat? Onko yhteisöillä ja instituutioilla tulevaisuutta yksilöllisyyden aikana? Millaista valtaa kirkko haluaa ja voi käyttää 2020-luvulla?

Kirkkoherran vieraana on etäyhteyksien kautta kolme körttiteologia, Salla Ranta, Eeva-Kaisa Rossi ja Eetu Kejonen, kuutena sunnuntai-iltana talven 2021 aikana. Lisäksi mukana musiikkivieraita.

Keskustelut alkavat 31.1., 14.2., 28.2., 14.3., 28.3., sekä 11.4. klo 20.00 Lopen seurakunnan Facebook-sivulla www.facebook.com/lopenseurakunta ja YouTube-kanavalla www.youtube.com/lopensrk ja kestää noin tunnin.

Pääset osallistumaan keskusteluun kommentoimalla lähetystä Facebookissa tai YouTubessa.

Keskustelut voi katsoa tallenteena kevään 2021 ajan seurakunnan Facebook-sivulta ja YouTube-kanavalta.