Jumalanpalvelus

su 28.3. klo 10.00 – 11.00

Lopen kirkko

Perhejumalanpalvelus. Liturgina Sari Salmi, kanttorina Taina Sulkanen, mukana toteuttamassa Varpu Takatalo, Minttu Kuikka ja Jaana Hellsten.

Jumalanpalveluksessa käydään kaikki pääsiäisen keskeiset tapahtumat läpi yhdessä Ilona-aasin kanssa. Mukaasi voit varata huivin tai liinan.

Palvelutehtävissä: Sari Salmi, Taina Sulkanen, Varpu Takatalo, Jaana Hellsten, Minttu Kuikka & Anu Korpioksa.

Laulut Lasten virsikirjasta:

• Alussa: Lasten virsi 34
  • Johdanto&sana-osion aikana: Lasten virsi 27 säkeistö kerrallaan
  • Kolehti: Lasten virsi 134
  • Ylistys: Lasten virsi 104: 2, 5
  • Lopussa: Lasten virsi 34

Kolehtia ei kerätä, mutta voit halutessasi tukea Kirkon Ulkomaanavun työtä: www.kirkonulkomaanapu.fi/lahjoita/

Keräyslupa RA/2019/723, voimassa 1.1.2020-31.12.2024, koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta,  myöntänyt Poliisihallitus.

Keräyslupa ÅLR-2020/6339, voimassa 1.1.-31.12.2021, Ahvenanmaa, myöntänyt Ålands Landskapsregering.

Jumalanpalveluksiin voit osallistua Facebookin tai YouTuben kautta. Lähetys alkaa noin viisi minuuttia ennen tilaisuuden alkua Lopen seurakunnan Facebook-sivulla www.facebook.com/lopenseurakunta ja YouTube-kanavalla www.youtube.com/lopensrk

Paikan päällä ei valitettavasti voi osallistua jumalanpalveluksiin ennen kuin kokoontumisrajoituksia lievennetään Kanta-Hämeen alueella.