Kahvikonsertti (Loppi Soitto - musiikkitapahtuma)

Santeri Rautiainen ja kitara
Lopen kirkko (kirkon seurakuntasali)

Santeri Rautiainen, kitara

Kahvikonsertti on vuoden 2021 Loppi Soitto - musiikkitapahtuman kolmas tilaisuus. Tämän vuoden musiikkitapahtuman aiheena on Lopen kirkko. Kirkon uudelleen vihkimisestä on tänä vuonna kulunut 100 vuotta.

Kitaristi Santeri Rautiainen tuo viimeisimmän soolo-ohjelmansa Lopen kirkon seurakuntasaliin. Ohjelmassa on renessanssin, barokin, klassisromantiikan ja neoklassismin musiikkia säveltäjiltä J.S. Bach, John Dowland, François de Fossa ja Vicente Asencio. Ohjelman sävellyksissä melankolia ja filosofisuus kohtaavat ilottelevan taituruuden sekä espanjalaisen kansallisromantiikan.
Rautiaisella on maisterin tutkinnot Sibelius-Akatemiasta, Alicanten yliopistosta ja Maastrichtin konservatoriosta. Tärkeimpiä opettajia ovat olleet Ismo Eskelinen, Carlo Marchione, Otto Tolonen, Jüdicael Perroy, Oscar Ghiglia, Andrew Lawrence-King, sekä Grigori Sokolovin pianoresitaalit.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa. Konsertissa on väliaika, jolloin on kahvia tarjolla.

Kuva: Heikki Heinonen