Tasauslounas seurakuntasalissa

ke 10.11. kello 11.00 - 13.00
Kuvassa tummaihoinen nainen kerää vihreitä kasveja.
Lopen kirkko

Tasataan yhdessä globaalia hyvinvointia syömällä maukasta kasvissosekeittoa.

Syyspäivänpäiväntasausta vietettiin keskiviikkona 22.9.2012. Silloin meillä jokaisella oli mahdollisuus tasata globaalia hyvinvointia. Tasauslounaat saavat jatkoa loka- ja marraskuussa

Tule lounaalle seurakuntasaliin 10.11. klo 11-13 välisenä aikana. Tarjolla on kasvissosekeittoa (kauden kasviksista), leipää sekä jälkiruoka ja kahvi. Lounaan hinta on 5€ (käteinen tai korttimaksu). Hinta menee lyhentämättömänä Tasauskeräykseen. Keittoa voi ostaa myös mukaan (8€/l). Myynnissä on myös suolaisia ja makeita leivonnaisia tasatuin hinnoin.

Vuoden 2021 Tasaus jatkaa ympäristöteemalla. Ilmastonmuutoksen vaikutuksista kärsivät eniten kaikkein heikoimmassa asemassa olevat ihmiset. Kuivuus ja äärimmäiset sääolosuhteet vievät perheiltä mahdollisuuksia elinkeinoon, ravintoon ja puhtaaseen veteen. Samalla nämä ihmiset ovat vaikuttaneet ilmastonmuutoksen syntyyn kaikkein vähiten. Siksi on oikeudenmukaista, että pyrimme yhdessä tasaamaan ilmastonmuutoksen vaikutuksia.

Paljon on vielä tehtävissä! Lähetysseura tukee yhteisöjä ilmastonmuutokseen sopeutumisessa ja sen hillitsemisessä. Autamme paikallisten kumppaneidemme kanssa erityisesti kaikkein köyhimpiä ympäri maailmaa.

Nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ ja lähetystyö