Juhannusjuhla

Kesijärven leirikeskus, Kesijärven rantasauna

Juhannusaaton juhla Kesijärven leirikeskuksessa

Ohjelmassa

- lipunnosto klo 18 ja juhlahetki leirikeskuksen salissa. Juhlahetken pitävät kirkkoherra Tuomas Hynynen ja kesäkanttori Anne Laulajainen. Voit halutessasi lausua runoja tai esittää laulun juhlahetkessä.

- kahvitarjoilu noin klo 18.30

- noin klo 21.00 saakka ulkona viihtymistä, vapaata illanviettoa ja omien makkaroiden paistoa. Varaathan siis omat makkarat mukaasi. HUOM! metsäpalovaroituksen vuoksi makkaroita voi paistaa grillikodassa, mutta ei rannassa nuotiolla.

---

Leirikeskuksen sähkösaunassa on naisten saunavuoro klo 18.00 - 19.30 ja miesten saunavuoro noin klo 19.45 - 21.15.

Rantasaunaan pääsee saunomaan klo 18-21. Rantasauna on sekasauna joten saunoessa käytetään uimapukua.

Huomioithan, että jos väkeä on paljon, on mahdollista että kaikki halukkaat eivät mahdu saunomaan.

Seurakunnan leirikeskukseen emme luonnollisestikaan tuo alkoholijuomia, vaan nautimme keskikesän juhlasta raikkaan kaivoveden ja limun voimin!

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Kirkkoherra

Vastuualueena johtaminen, hallinto, jumalanpalveluselämä, kirkolliset toimitukset, tiedotus ja lähetystyö.