Kirkko avoinna rukoilemista varten

ti 23.8. klo 17.30 – 18.30

Voit käydä rukoilemassa Lopen kirkossa omalla aikataulullasi Ukrainan itsenäisyyspäivän aattona. Запрошуємо усіх долучитися разом з нами до молитви за Україну напередодні дня Незалежності.

Будь ласка, запаліть свічку на знак молитви. І поділіться фото свічки, щоб було видно, що ви молитесь за Україну.

---
We invite everyone to pray for Ukraine in the eve of Ukrainian independence day. The independence day is on 24th August.

Please light a candle as a sign of prayer. And share the photo of the candle to show that you are praying for Ukraine.

---

Kutsumme kaikki mukaan rukoilemaan Ukrainan puolesta itsenäisyyspäivän aattona 23.8. Ukrainan itsenäisyyspäivä on 24.8.

Lopen kirkossa rukoillaan tiistai-iltana 23.8. klo 17.30-18.30. Jos et pääse paikalle, rukoile siellä missä olet.

Rukouksen merkiksi voit sytyttää kynttilän ja jakaa kuvan kynttilästä osoittaaksesi, että rukoilet kanssamme Ukrainan puolesta.

#prayforukraine

Kirkkoherra

Vastuualueena johtaminen, hallinto, jumalanpalveluselämä, kirkolliset toimitukset, tiedotus ja lähetystyö.