Kirkon peruskorjaussuunnitelmien esittely & keskustelutilaisuus

Lopen kirkko

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tervetuloa tutustumaan kirkon peruskorjaussuunnitelmiin

Lopen seurakunta on pitkään suunnitellut kirkon peruskorjausta. Nyt suunnitelmat ovat niin pitkällä että kirkkovaltuusto voi päättää peruskorjauksen toteuttamisesta kokouksessan 20.12.

Peruskorjaussuunnitelmia esitellään yleisesti kaikille kiinnostuneille ma 11.12. klo 18.00 alkaen. Esittelyyn voi osallistua paikan päällä kirkossa tai striimin kautta.

Halukkaat voivat esittää kommentteja ja kysymyksiä peruskorjaussuunnitelmista joko paikan päällä kirkossa, etukäteen sähköpostitse tuomas.hynynen@evl.fi tai kommentoimalla striimattua keskustelua Facebookissa tai YouTubessa.

Suunnitelmat julkaistaan etukäteen tutustuttaviksi seurakunnan nettisivujen uutisessa (www.lopenseurakunta.fi/uutiset) viimeistään 8.12.

Suunnittelun yhteydessä on keskusteltu kirkonmäellä sijaitsevan varastorakennuksen purkamisesta. Halukkaat voivat tutustua varastorakennukseen ennen keskustelutilaisuutta, maanantaina 11.12. klo 17.30 - 18.00 välisenä aikana.

Kirkkoherra

Vastuualueena johtaminen, hallinto, jumalanpalveluselämä, kirkolliset toimitukset, tiedotus ja lähetystyö.