K.F.A. ja Edla Johanna von Qvantenin opintorahastosäätiön apurahat haettavana

8.9.2022 14.52

K.F.A. ja Edla Johanna von Qvantenin opintorahastosäätiö julistaa haettavaksi apurahoja lukiossa, ammattiin valmistavassa oppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa, korkeakoulussa tai yliopistossa opiskeleville nuorille. Apurahoja myönnetään yhteensä 30 000 euroa.

Apurahaa voi hakea v.1996 tai myöhemmin syntynyt Lopen seurakunnan nykyinen tai entinen jäsen. Jos hakija ei ole Lopen seurakunnan jäsen, hakemisen edellytyksenä on että hän on toisen evankelisluterilaisen seurakunnan jäsen ja on jatko-opintojensa aloittamista edeltävien viiden vuoden aikana ollut vähintään kolme vuotta Lopen seurakunnan jäsen.

Apurahoja jaettaessa kiinnitetään huomiota hakijan menestymiseen opinnoissa sekä varallisuusasemaan.

Hakemus on täytettävä huolellisesti kaikilta osin. Hakemukseen on liitettävä oppilaitoksen allekirjoituksella varustettu opiskelutodistus.

Vuoden 2022 hakulomake löytyy pdf-tiedostona tästä ja word-tiedostona tästä.

Hakemukset liitteineen on toimitettava 7.10.2022 mennessä

Palvelupiste Rosamundaan (Kunnankirjasto, Kauppatie 3) tai

postitse osoitteella: von Qvantenin opintorahastosäätiö, Lopen kunta, Yhdystie 5, 12700 Loppi.

Myönnetyt apurahat maksetaan joulukuun 2022 loppuun mennessä.

Lisätietoja antaa

säätiön asiamies