Lastenohjaajan paikka haettavana Lopen seurakunnassa

22.9.2022 19.41

Lopen seurakunta Kanta-Hämeessä etsii

LASTENOHJAAJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Toivomme että voit aloittaa tehtävässä 24.10. alkaen tai mahdollisimman pian.

Tehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen työsuhde, mutta hakijan toiveesta paikka voidaan täyttää myös osa-aikaisesti.

Lastenohjaaja työskentelee pienten lasten, alakouluikäisten ja perheiden parissa. Työtä tehdään seurakunnan kerhoissa, erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, yhteistyössä kunnan varhaiskasvatuksen kanssa sekä henkilökohtaisissa kohtaamisissa perheiden auttamiseksi. Lisäksi lastenohjaaja voi sovittaessa toimia rippikouluryhmän yhtenä ohjaajana kesäisin.

Edellytämme hakijalta seurakunnan lastenohjaajan tehtävään soveltuvaa koulutusta:

Edellytämme lisäksi tehtävään valitulta henkilöltä Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsenyyttä, suomen kielen riittävää suullista ja kirjallista taitoa sekä rikosrekisteriotteen esittämistä lasten kanssa työskentelyä varten.

Työtehtäviä on seurakunnan eri kerhopisteissä Lopen kunnan alueella, joten oman auton käyttö työssä on välttämätöntä.

Arvostamme monipuolista osaamista lasten ja perheiden parissa tehtävässä kristillisessä kasvatuksessa.

Työsuhde täytetään 6 kk koeajalla.

Tehtävä kuuluu kirkon työehtosopimuksen palkkausryhmään 402, peruspalkka on 2 092,17 euroa. Lisäksi maksetaan työehtosopimuksen mukaista kokemuslisää sekä seurakunnan palkkausjärjestelmän mukaista suorituslisää.

Tehtävää haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, johon pyydetään liittämään cv. Hakemusten tulee olla perillä 6.10.2022 klo 12.00 mennessä. Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse loppi.seurakunta@evl.fi tai postitse

”lastenohjaajan haku”
Lopen seurakunta
Pilpalantie 3
12700 Loppi

Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluihin Lopella tiistaina 11.10. klo 16-21 välillä.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Tuomas Hynynen, puh. 040-411 0101 tai tuomas.hynynen@evl.fi
tai lastenohjaaja Varpu Takatalo, 045 635 8624 tai varpu.takatalo@evl.fi