Lapsi- ja perhetoiminnassa avoinna sijaisuus 13.2. - 31.5.2023

Lopen seurakunnassa Kanta-Hämeessä on avoinna

LASTENOHJAAJAN PERHEVAPAAN SIJAISUUS

ajalle 13.2 – 31.5.2023. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti kesän jälkeen.

Sijaisuus on lähtökohtaisesti kokoaikainen (38,25h/vk), mutta hakijan toiveesta paikka voidaan täyttää myös osa-aikaisesti.

Lastenohjaaja työskentelee pienten lasten, alakouluikäisten ja perheiden parissa. Työtä tehdään seurakunnan kerhoissa, erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, yhteistyössä kunnan varhaiskasvatuksen kanssa sekä henkilökohtaisissa kohtaamisissa perheiden auttamiseksi.

Etsimme henkilöä, jolla on

• kyky ohjata lapsiryhmää ja huolehtia lapsista

• halu toimia kristillisen kasvatuksen tehtävissä lasten ja perheiden kanssa

• hyvä suomen kielen taito

• ajokortti ja auto käytettävissään, koska työ sijoittuu kerhopisteisiin eri puolilla Loppea ja mahdollisesti eri paikkaan aamu- ja iltapäivällä

Rikosrekisteriote on esitettävä lasten kanssa työskentelyä varten.

Odotamme hakijalta seurakunnan lastenohjaajan tehtävään soveltuvaa koulutusta:

Muodollista pätevyyttä ei edellytetä vaan huomioimme alasta kiinnostuneet ja työhön soveltuvat.

Tehtävä kuuluu kirkon työehtosopimuksen palkkausryhmään 402, peruspalkka on 2 092,17 euroa.

Tehtävää haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, johon pyydetään liittämään cv. Hakemusten tulee olla perillä torstaina 2.2.2023 klo 12.00 mennessä.

Hakemuksen voi lähettää sähköpostitse sirpa.stenblom@evl.fi  tai postitse

”lastenohjaajan sijaisen haku”

Lopen seurakunta

Pilpalantie 3

12700 Loppi

Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluihin Lopella perjantaina 3.2. klo 14.30 – 18 välillä.

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen työalajohtaja Sirpa Stenblom puh. 050 3739 356 tai sirpa.stenblom@evl.fi

17.1.2023 09.30