LOPEN SEURAKUNTAUUTISET

7.8.2018 09.42

Jumalanpalvelukset ja muut tapahtumat Lopen kirkossa (Pilpalantie 1):

• Su 19.8. klo 10 messu, liturgina Sari Salmi, saarna Arto Hukari, kanttori Taina Sulkanen.
    Kirkkokahvit seurakuntasalissa lähetystyön hyväksi, mukana nimikkolähetit Arto ja Mirja Hukari Japanista.
  • La 25.8. klo 14 Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan kesäkonsertti  joht. musiikkiyliluutnantti Juhani Valtasalmi. Vapaa pääsy, ohjelma 15 euroa. Järj. Sotainvalidien Veljesliiton Lopen osasto ja Lopen kunta/kulttuuritoimi.
  • Su 26.8. klo 10 messu, liturgina Tuomas Hynynen, saarna Riitta Suonurmi, Taina Sulkanen.
    Kirkkokahvit seurakuntasslissa lähetystyön hyväksi.
  • Su 2.9. klo 10 messu, vanhemman väen kirkkopyhä, Ilkka Juote, Taina Sulkanen, kirkkokuoro, Auli Kovalainen, Ulla Lähdekorpi.
    Ystävät, sukulaiset, naapurit: tulkaa yhdessä vanhemman väen kanssa kirkkoon. Jos Sinulla ei ole kyytiä kirkkoon, ota yhteyttä Auli Kovalaiseen puh. 050 383 3480.

Vanha kirkko, Pilpalantie 97:

Iltahartaudet vanhassa kirkossa 7.6.-30.8. torstai-iltaisin klo 20.

• To 16.8. klo 20 Kansanlaulukirkko, Sari Salmi, Taina Sulkanen, pelimanniyhtye, jossa soittavat Raimo Raussi viulu, Anne Luostarinmäki viulu, Jaana Lamberg huilu, Liisa Miettinen basso ja Kirsi Jaakkola harmonikka.
    Raimo Raussi on Kanta-Hämeen Kansanmusiikin ystävien Oltermanni. 14.8.1978 vanhassa kirkossa äänitettiin radio-ohjelma, jossa mm. Kanta-Hämeen Pelimannit esiintyi Raimo Raussin johdolla. Ohjelmistossa oli Raimo Raussin tätä tilaisuutta varten säveltämä menuetti Tarinaa Kaakkomäeltä. Kansanlauluhartaus alkaa tänä vuonna tällä 40-vuotisjuhlaansa viettävällä kappaleella.
  • To 23.8. klo 20 iltahartaus, Ilkka Juote, Taina Sulkanen.
  • To 30.8. klo 20 kesän viimeinen vanhan kirkon iltahartaus, Tuomas Hynynen, Taina Sulkanen.

Muut tilaisuudet:

• Tiistaisin 3.7.-14.8. kaikille avoimet saunaillat Kesijärven leirikeskuksen rantasaunalla (Nikulantie 210, Launonen). Pirjetan partio hoitaa rantasaunan lämmityksen. Sauna on lämmin klo 17-20. Yhteissauna, uimapuku mukaan. Makkaranpaisto omin eväin onnistuu, jos metsäpalovaroitus ei estä.  Tervetuloa saunomaan!
  • Su 19.8. klo 14 yhteislaulutilaisuus Vojakkalan lavalla (Vojakkalantie 113) yhteistyössä kyläläisten kanssa Juotteen ym. laulujen parissa. Tilaisuudessa mukana Ilkka Juote, Ulla Lähdekorpi, Japanin lähetit Mirja ja Arto Hukari, EL:n Lopen kuoro.
  • Ti 21.8. klo 18 Raamattupiiri Päivi Leinon kesämökillä Sajaniemessä, Sarvikallio 41.
  • Su 26.8. klo 17 virsilaulutilaisuus Sajaniemen Taidemäellä, Taina Sulkanen, Tuomas Hynynen. Vapaa pääsy.

Koppis, Viertotie 1, Loppi:

• Ti 21.8. klo 10- käsityö-olo-rupattelupiiri.
  • Ti 28.8. klo 10 syksyn avoimien iltapäiväkahvien suunnittelu. Vapaaehtoisen keittävät torstaisin myöh. ilmoitettavina aikoina kahvit ja pitävät seuraa kahvittelijoille, tarvikkeet seurakunnalta. Tule mukaan iltapäiväkahvien suunnitteluun!
  • Ke 29.8. klo 11 Ystäväntupa.

Nuorisotyö:

• To 23.8. klo 14-18 isoskoulutukseen ilmoittautuminen seurakunnan nuortentilassa, Pilpalantie 3.
  • To 23.8. klo 18-20 nuortenilta seurakunnan nuortentilassa.

Päiväkerhot ja kaakaopyhikset:

• Päiväkerhot kirkonkylässä, Launosissa, Läyliäisillä ja Pilpalassa
  • sekä kaakaopyhikset Launosissa ja Läyliäisillä

aloittavat syyskauden tällä viikolla (vko 33).

Perhekerhot:

Perhekerhot aloittavat syyskauden perjantaina 17.8. seuraavasti:

• seurakunnan kerhotila Kirkkis Launosten koululla klo 9.15-11.30,
  • seurakunnan kerhotila Keidas Läyliäisillä (Saunatie 3) klo 9.15-11.30,
  • Pilpalan Liitontalo, Rautakoskentie 2078 klo 9.15-11.30.