Seurakunta koordinoi vapaaehtoista apua kaupassa tai apteekissa käynteihin

16.3.2020 11.08

Jos et selviä välttämättömistä arjen askareista, esimerkiksi ruokakaupassa tai apteekissa käymisestä, pyydä ensisijaisesti apua ystäviltä, sukulaisilta tai naapureilta.

Jos et saa apua ystäviltä tai naapurilta apua, soita numeroon 050 537 6074. Älä lähetä tekstiviestiä, koska tähän numeroon lähetettäviä viestejä emme välttämättä lue.

Numerossa vastaa päivittäin klo 9-12 ja 13-16 välillä joku Lopen seurakunnan työntekijöistä. Välitämme tietosi vapaaehtoiselle auttajalle, joka voi hoitaa askareen puolestasi.

Huomioithan, että vapaaehtoinen auttaja ei missään tilanteessa lainaa pankkikorttiasi tai kysy tunnuslukuasi, tilitietojasi tai verkkopankkitunnuksiasi. Hän ei myöskään pyydä palkkiota tai kulukorvausta. Voit sopia ostosten maksutavasta auttajan kanssa. Tarvittaessa saat tilisiirron, jolla voit maksaa ostoksesi sitten kun pystyt.

Mikäli olet käytettävissä vapaaehtoistehtäviin, lue ohjeet täältä.

Lisätiedot toiminnasta
Kirkkoherra Tuomas Hynynen