Uutislistaukseen

Kuva keskustelutilaisuudesta Lopen kirkon seurakuntasalissa keväällä 2019. Kuvassa parikymmentä keskustelij...

Keskustelutilaisuudet seurakunnan toiminnan kehittämisestä

14.9.2020 11.05 Keskustelutilaisuus keväällä 2019. Nyt keskustelemme kirkkosalin puolella parin metrin turvaväleillä

Kutsumme kaikki loppilaiset keskustelemaan siitä, mitä seurakunnassa pitäisi tehdä. Kysymme, mitä pitäisi tehdä, kehittää, muuttaa tai mistä luopua tänä syksynä tai ensi vuoden aikana. Työntekijät hyödyntävät keskustelujen satoa suunnitellessaan toimintaa ensi vuodelle.

Syksyn aikana järjestämme kolme keskustelutilaisuutta. Paikalla on seurakunnan työntekijöitä ja kirkkoneuvoston jäseniä. Keskusteluja vetää kirkkoherra Tuomas Hynynen. Kaikki keskustelutilaisuudet alkavat klo 18.00 Lopen kirkon kirkkosalissa, Pilpalantie 1.

- Tiistaina 22.9. keskustelemme lasten, perheiden, kouluikäisten ja nuorten toiminnasta sekä rippikoulutyöstä.
- Tiistaina 6.10. keskustelemme jumalanpalveluksista, kasteista, häistä, hautajaisista, musiikista, aikuistyöstä ja tiedotuksesta.
- Tiistaina 20.10. keskustelemme diakoniasta ja lähetystyöstä.

Keskusteluissa kerromme lyhyesti myös korona-ajan poikkeusjärjestelyistä seurakunnassa.

Keskusteluihin voi osallistua myös etänä. Striimaamme keskustelut seurakunnan Facebook-sivulle www.facebook.com/lopenseurakunta. Poimimme keskustelun aikana kysymyksiä ja kommentteja Facebookin livelähetyksen kommenttikentästä. Keskustelut jäävät nähtäville Facebookiin viikon ajaksi tilaisuuden jälkeen.

Jos et pääse keskustelemaan tuona iltana, voit kertoa ajatuksiasi etukäteen sähköpostitse tuomas.hynynen@evl.fi tai nimettömänä www.lopenseurakunta.fi/palaute tai Lopen seurakunnan Facebook-sivulla.

Tervetuloa,

Tuomas Hynynen