Uutislistaukseen

Lopen seurakunta järjestää kaksi kuntavaalipaneelia

19.2.2021 12.11

Keväällä 2021 käytävät kuntavaalit ovat kotikuntamme tulevaisuuden kannalta hyvin merkittävä tapahtuma. Lopen seurakunta pitää tärkeänä, että kunnan päättäjiksi valitaan luottamushenkilöitä, jotka hoitavat yhteisiä asioita taitavasti ja vastuuntuntoisesti. Luottamushenkilöiden tehtävänä on huolehtia, että kaikkien loppilaisten toiveet ja tarpeet ja luomakunnan hyvinvointi tulevat tasapainoisesti huomioiduksi päätöksenteossa.

Siksi seurakunta toivoo, että kaikki äänioikeutetut tutustuvat kevään aikana eri ehdokkaisiin ja ryhmiin ja käyttävät ääntään kuntavaaleissa.

Lopen seurakunta on korona-aikana hankkinut tekniikkaa ja kehittänyt osaamista striimausten ja etäkeskustelujen osalta. Kun koronatilanne estää suurimman osan paikan päällä toteutettavista tilaisuuksista ja kohtaamisista, seurakunta haluaa kantaa kortensa kekoon myös kuntavaalien suhteen.

Seurakunta järjestää kaksi kuntavaalipaneelia, joihin sekä keskustelijat että katsojat voivat osallistua etäyhteyksien kautta.

Ensimmäinen paneelikeskustelu järjestettiin 2.3. ja tallenne löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=wmYBSe2uE88

Toiseen paneeliin kutsutaan yksi edustaja jokaiselta ehdokaslistalta. Paneeli pidetään pari päivää ennen ennakkoäänestyksen alkua, alustavasti paneeli on suunniteltu maanantaille 24.5. klo 18.

 

Loppilaiset voivat ehdottaa kysymyksiään paneelikeskusteluihin sähköpostitse, tuomas.hynynen@evl.fi

Lähetys alkaa noin viisi minuuttia ennen tilaisuuden alkua seurakunnan Facebook-sivulla https://www.facebook.com/lopenseurakunta sekä YouTube-kanavalla https://www.youtube.com/lopensrk

Tallenteet on katsottavissa kuntavaaleihin 13.6. saakka.

Lisätiedot

Tuomas Hynynen
040 411 0101
tuomas.hynynen@evl.fi