Uutislistaukseen

Lopen seurakunta järjestää kaksi kuntavaalipaneelia maaliskuussa

19.2.2021 12.11

18.4. käytävät kuntavaalit ovat kotikuntamme tulevaisuuden kannalta hyvin merkittävä tapahtuma. Lopen seurakunta pitää tärkeänä, että kunnan päättäjiksi valitaan luottamushenkilöitä, jotka hoitavat yhteisiä asioita taitavasti ja vastuuntuntoisesti. Luottamushenkilöiden tehtävänä on huolehtia, että kaikkien loppilaisten toiveet ja tarpeet ja luomakunnan hyvinvointi tulevat tasapainoisesti huomioiduksi päätöksenteossa.

Siksi seurakunta toivoo, että kaikki äänioikeutetut tutustuvat kevään aikana eri ehdokkaisiin ja ryhmiin ja käyttävät ääntään kuntavaaleissa.

Lopen seurakunta on korona-aikana hankkinut tekniikkaa ja kehittänyt osaamista striimausten ja etäkeskustelujen osalta. Kun koronatilanne estää suurimman osan paikan päällä toteutettavista tilaisuuksista ja kohtaamisista, seurakunta haluaa kantaa kortensa kekoon myös kuntavaalien suhteen.

Seurakunta järjestää kaksi kuntavaalipaneelia, joihin sekä keskustelijat että katsojat voivat osallistua etäyhteyksien kautta.

Ensimmäinen paneelikeskustelu järjestetään 2.3. klo 18.00 alkaen eli viikkoa ennen ehdokasasettelun päättymistä. Paneeliin voi ilmoittautua yksi henkilö jokaisesta ryhmästä, joka aikoo asettaa ehdokaslistan. Näin paneelikeskustelu voi edistää sitä, että viimeisetkin ehdokkuutta harkitsevat voivat löytää itselleen sopivan ryhmän.

Toiseen paneeliin 30.3. klo 18.00 kutsutaan yksi edustaja jokaiselta ehdokaslistalta.

Loppilaiset voivat ehdottaa kysymyksiään paneelikeskusteluihin sähköpostitse, tuomas.hynynen@evl.fi

Lähetys alkaa noin viisi minuuttia ennen tilaisuuden alkua seurakunnan Facebook-sivulla https://www.facebook.com/lopenseurakunta sekä YouTube-kanavalla https://www.youtube.com/lopensrk

Tallenteet on katsottavissa kuntavaaleihin 18.4. saakka.

Lisätiedot

Tuomas Hynynen
040 411 0101
tuomas.hynynen@evl.fi

(lomalla 21.-28.2., yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse)