Uutislistaukseen

Kesän ensimmäinen rippikoululeiri siirtyy etäripariksi

27.5.2021 16.57

Tänään saimme kuulla pelkäämiämme uutisia maakuntaryhmän koronainfossa https://www.khshp.fi/uutiset/kanta-hameessa-suositellaan-etaopetukseen-siirtymista-2-asteen-opiskelussa-ja-ylakouluilla-keskussairaalan-toimintoja-ajetaan-laajalti-alas/ Kokoontumisrajoituksien lisäksi leiritoimintaa ei suositella ennen 15.6. Vastuullisina toimijoina emme seurakunnassa voi muuta kuin valitettavasti perua 2. rippikoululeirin.

Olemme laatineet 2.riparilaisille kaksi vaihtoehtoista tapaa käydä rippikoulu:

1. Ripariviikon aikana (7.-11.6.) järjestetään ma-pe etäripari teams-alustalla verkossa. Jos rippikoululainen osallistuu tähän etäripariin, jo aiemmin sovittu konfirmaatiopäivä & -aika pysyy samana.

2. Mikäli halukkaita on, voimme järjestää elokuussa ennen koulujen alkua (konfirmaatio 15.8.) tai syyslomalla (konfirmaatio 7.11.) leirimuotoisen rippikoulun. Näistä järjestelyistä ei vielä tiedetä tarkemmin ja tiedotetaan kun saamme tiedot halukkaista osallistujista.

 

Tilanne on äärimmäisen valitettava ja olemme syvästi pahoillamme nuorten puolesta. Olisimme itse toivoneet myös, että normaali rippileiri olisi ollut mahdollista järjestää.

 

Ripariterveisin,

Sari Salmi (puh. 0505534018) ja muu rippikoulutiimi