LOPEN SEURAKUNTA hakee KEITTÄJÄ-SIISTIJÄÄ

1.6.2021 14.41

LOPEN SEURAKUNTA hakee

KEITTÄJÄ-SIISTIJÄÄ

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 9.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan aikaisemmin.

Tehtäviin kuuluu ruuanvalmistusta, leipomista, astiahuoltoa sekä leirikeskuksen ja virastotalon siivoustyötä ym. Työtä tehdään 3 viikon jaksotyönä. Työvuoroja on myös iltaisin ja viikonloppuna.

Palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 401 mukainen. 1976,62 euron peruspalkan lisäksi voidaan maksaa virka- ja työehtosopimuksen mukaista kokemuslisää sekä työsuorituksen arviointiin perustuvaa suorituslisää.

Koeaika on 4 kk.

Edellytämme hakijalta hyvää suomenkielen taitoa sekä vuorovaikutustaitoja, koska leirikeskuksessa palvellaan erilaisia ja eri-ikäisiä ryhmiä ja seurakuntalaisia. Hygieniapassi on esitettävä. Työtehtävissä tarvitaan omaa autoa.

Hakijalle luetaan eduksi keittiöalan koulutus ja työkokemus.

Hakemus liitteineen pyydetään toimittamaan 30.6.2021 klo 12.00 mennessä mieluiten sähköpostitse osoitteeseen loppi.seurakunta@evl.fi tai vaihtoehtoisesti postitse osoitteella Lopen seurakunta, Pilpalantie 3, 12700 Loppi, kuoreen merkintä: "Keittäjä-siistijä".

Lisätietoja tehtävästä antaa seurakuntaemäntä Jenni Kuosmanen 045 635 8621.