Uutislistaukseen

K.F.A. ja Edla Johanna von Qvantenin opintorahastosäätiö julistaa haettavaksi apurahoja

1.9.2021 09.44

K.F.A. JA EDLA JOHANNA VON QVANTENIN OPINTORAHASTOSÄÄTIÖ

julistaa haettavaksi apurahoja lukiossa, ammattiin valmistavassa oppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa, korkeakoulussa tai yliopistossa opiskeleville nuorille. Apurahoja myönnetään yhteensä 30 000 euroa.

Apurahaa voi hakea v. 1995 tai myöhemmin syntynyt Lopen seurakunnan nykyinen tai entinen jäsen. Jos hakija ei ole Lopen seurakunnan jäsen, hakemisen edellytyksenä on että hän on toisen evankelisluterilaisen seurakunnan jäsen ja on jatko-opintojensa aloittamista edeltävien viiden vuoden aikana ollut vähintään kolme vuotta Lopen seurakunnan jäsen.

Apurahoja jaettaessa kiinnitetään huomiota hakijan menestymiseen opinnoissa sekä varallisuusasemaan.

Hakukaavakkeita voit tulostaa Lopen kunnan ja Lopen seurakunnan internet-sivuilta tai hakea Lopen kunnan palvelupisteestä Lopen kirjastosta. Hakemus on täytettävä huolellisesti kaikilta osin. Hakemukseen on liitettävä oppilaitoksen allekirjoituksella varustettu opiskelutodistus.

Hakemukset liitteineen on toimitettava 8.10.2021 mennessä Lopen kunnan palvelupiste Rosamundaan (Kunnankirjasto, Kauppatie 3) tai postitse osoitteella: von Qvantenin säätiö, Lopen kunta, Yhdystie 5, 12700 Loppi.

Myönnetyt apurahat maksetaan joulukuun 2021 loppuun mennessä.

Lisätietoja antaa säätiön asiamies Eija Heinonen, s-posti eija.heinonen@loppi.fi tai puh. 019 758 6032.

K.F.A. ja Edla Johanna von Qvantenin Opintorahastosäätiön hallitus

Tulostettava hakemus saatavilla pdf-muodossa (täytettävä kynällä) tai word-muodossa (voidaan täyttää koneella ennen tulostusta.)