Uutislistaukseen

tasaus-2020_somekuva_1200x600-1-scaled.jpg tummaihoinen nainen kerää vihreitä kasviksia.

Tasauslounas seurakuntasalissa

10.9.2021 13.52

Syyspäivänpäiväntasausta vietetään keskiviikkona 22.9.2021. Silloin meillä jokaisella on mahdollisuus tasata globaalia hyvinvointia tulemalla lounaalle seurakuntasaliin klo 11-13 välisenä aikana.

Tarjolla on kasvissosekeittoa, leipää sekä jälkiruoka ja kahvi. Lounaan hinta on 5€. Hinta menee lyhentämättömänä Tasauskeräykseen. Keittoa voi ostaa myös mukaan. Myynnissä on myös muita tasattuja tuotteita tasatuin hinnoin.

Vuoden 2021 Tasaus jatkaa ympäristöteemalla. Ilmastonmuutoksen vaikutuksista kärsivät eniten kaikkein heikoimmassa asemassa olevat ihmiset. Kuivuus ja äärimmäiset sääolosuhteet vievät perheiltä mahdollisuuksia elinkeinoon, ravintoon ja puhtaaseen veteen. Samalla nämä ihmiset ovat vaikuttaneet ilmastonmuutoksen syntyyn kaikkein vähiten. Siksi on oikeudenmukaista, että pyrimme yhdessä tasaamaan ilmastonmuutoksen vaikutuksia.

Paljon on vielä tehtävissä! Lähetysseura tukee yhteisöjä ilmastonmuutokseen sopeutumisessa ja sen hillitsemisessä. Autamme paikallisten kumppaneidemme kanssa erityisesti kaikkein köyhimpiä ympäri maailmaa.