Uutislistaukseen

Keskustelijoita pöytien ääressä kirkon seurakuntasalissa Keskustelutilaisuus seurakuntasalissa, pari vuotta sitten, aikana ennen koronaa ja turvavälejä. Kuva: Anne Lukana

Keskustelutilaisuudet seurakunnan toiminnasta syksyllä 2021

12.9.2021 14.30

Mitä seurakunnan pitäisi tehdä?

Lopen seurakunnassa eletään lähidemokratian syksyä. Järjestämme jälleen kolme keskustelutilaisuutta ja kysymme sinulta, mitä seurakunnassa pitäisi tehdä.

Kysymme, mitä pitäisi tehdä, kehittää, muuttaa tai mistä luopua. Työntekijät hyödyntävät keskustelujen satoa suunnitellessaan toimintaa syksylle 2021 ja vuodelle 2022.

Syksyn aikana järjestämme kolme keskusteluhetkeä. Keskustelemassa on kunkin työmuodon työntekijöitä ja kirkkoneuvoston jäseniä ja kaikki, jotka haluavat keskusteluun osallistua.

Keskustelut pidetään Teams-sovelluksella ja ne on katsottavissa suorana lähetyksenä Facebookissa ja YouTubessa. Kaikki keskustelutilaisuudet alkavat klo 18.00.

  • Tiistaina 14.9. keskustelemme lasten, nuorten ja perheiden toiminnasta sekä rippikoulusta.
     
  • Tiistaina 5.10. keskustelemme jumalanpalveluksista, kasteista, häistä, hautajaisista, musiikista, aikuistyöstä ja tiedotuksesta.
     
  • Tiistaina 26.10. keskustelemme diakoniasta ja lähetystyöstä. HUOM! Muuttunut päivämäärä!

Keskustelua voi seurata osoitteissa https://www.facebook.com/lopenseurakunta tai https://www.youtube.com/lopensrk


Keskustelut jäävät nähtäville noin viikon ajaksi tilaisuuden jälkeen.

 

Mukaan keskustelemaan pääset teams-linkistä, joka julkaistaan tässä vähän ennen keskustelutilaisuutta.

 

Pieni määrä keskustelijoita voi koronatilanteen salliessa osallistua myös paikan päällä. Jos haluat mukaan keskusteluun mutta et voi käyttää teamsia, ota yhteys kirkkoherra Tuomas Hynyseen.

 


Jos et pääse keskustelemaan mainittuna iltana, voit kertoa ajatuksiasi etukäteen sähköpostitse tuomas.hynynen@evl.fi  tai nimettömänä https://www.lopenseurakunta.fi/palaute tai Lopen seurakunnan Facebook-sivulla. Toki myös Lopen lehden yleisönosastoa seuraamme ahkerasti.


Tervetuloa,

Tuomas Hynynen
Kirkkoherra
Lopen seurakunta