Kuvassa koristeltu joulukuusi ja lahjapaketteja

Joululahjakeräys loppilaisille vähävaraisille lapsiperheille

19.11.2021 08.58

Lopen seurakunnassa on ollut useana vuonna joululahjakeräys vähävaraisille lapsiperheille. Lämmin Kiitos sinulle, joka olet muistanut eri-ikäisiä lapsia ostamalla lahjan; leluja, kosmetiikkaa, vaatteita/pyyhkeitä, suklaata yms. Tänäkin vuonna keräämme joululahjoja. Lopen S-marketissa, Läyliäisten Salessa sekä Launosten Tokmannilla on sisällä joulukuuset, joissa roikkuu pahvisia pipareita. Voit siis itse ottaa kuusesta piparin ja valita, minkä ikäiselle lapselle haluat lahjan ostaa.Toimita ostamasi uusi ja paketoimaton lahja pahvipiparin kanssa siihen kauppaan, mistä piparin otit. Diakoniatyöntekijä jakaa lahjat yhteistyönä Lopen kunnan sosiaaliohjaajien kanssa. Valitettavasti emme ota käytettyjä leluja vastaan koronan takia! Joululahjakeräys on kaupoissa 26.11.-12.12.2021. Annetaan hyvä joulumieli lapsille ja perheille myös tänä jouluna!

Hyvää ja Siunattua Joulua!

Auli Kovalainen / Lopen seurakunta