Rippikoulupassimerkinnät etänä

6.1.2022 09.08

Huonontuvasta pandemiatilanteesta johtuen rippikoulupassimerkintöjä on mahdollista kerätä etänä tammikuun ajan. Merkinnän saa seuraamalla seurakunnan tilaisuuden (esim. jumalanpalveluksen) Facebookin tai YouTuben kautta striimista. Riparipassiin tulee kirjoittaa mistä tilaisuudesta oli kyse (tilaisuuden nimi ja päivämäärä), parilla sanalla mitä tilaisuudessa tapahtui ja huoltajan tulee kuitata tilaisuus katsotuksi. Etämerkinnöiksi hyväksytään vain ne merkinnät, joissa ovat nämä kolme asiaa kirjoitettuna.

Seurakunnan livestriimit löydät Facebookista Lopen seurakunnan sivulta ja YouTubesta käyttäjältä Lopen srk Lopen seurakunta - YouTube. Katsothan uusimpia tallenteita tai livestriimeja.

Jos sinulle tulee kysymyksiä, ota yhteyttä rippikouluvastaava Sari Salmeen sari.a.salmi(at)evl.fi tai puh. 0505534018.