KOULUJEN HIIHTOLOMAVIIKOLLA 22. - 28.2.2021 EI TOIMINTAA

RASTIRADAT AUKI MAALISKUUSSA eri kylillä 1. - 14.3. ulkoliikunta ja eläin-teemoilla omatoimista kulkemista varten

Paikalla on lastenohjaaja ma, ke ja pe  klo 10 - 12  jakamassa puuhapusseja lapsille.

Katso paikat ja lisätiedot tapahtumakakenterista. Huomioimme voimassaolevat turvallisuusmääräykset.

LIITY MUKAAN MYÖS ETÄNÄ https://www.facebook.com/groups/1760900043938701/

JA WHATS'S UP RYHMÄ Lopen Srk Perheet. Kun haluat liittyä ryhmään, ota yhteyttä johonkin lapsi- ja perhetyöntekijään.

Kirkonkylän PÄIVÄKERHO JA Pilpalan AVOIN  KERHO ( toistaiseksi vain lapsille) ovat auki  ilmoittautuneille .

- Kirkonkylän päiväkerhoryhmä on täynnä

- Pilpalan avoimen kerhon mahdollisista vapaista paikoista voi kysyä  LoMintulta 050  352 1150.

KAMMARIN VAUNUJENGI ULKOILEE!

Mennään yhdessä ulkoilemaan. Katso tarkemmat paikat ja lisätiedot tapahtumakalenterista.
Tervetuloa mukaan, laita sana kiertämään!

Säävaraus ja huomioimme voimassa olevat turvallisuusohjeistukset.

SÄÄNNÄLLISESTI KOKOONTUVAT PERHEKERHOT JA VAUVAKERHOT ovat toistaiseksi tauolla.

Lapsi pitelee ilmapalloa kasvojensa edessä.
Kuva vauvasta turvakaukalossa