Alakoululaisten kerhot ja muu toiminta

Launonen

• SYYSKAUSI  ALKAA VIIKOLLA 33. Alakoululaisten kaakaopyhis - Kaakkis - Kirkkiksellä  tiistaisin ja torstaisin klo 13 - 15.30. Kaakkista vetävät seurakunnan lastenohjaajat. Pieni välipala - kaakaota ja voileipää -. Ulkoilua, iloista yhdessäoloa ja aikuisen läsnäoloa. Mahdollisuus tehdä läksyjä, pieni hartaus. Kevätkauden 2022 ajankohdat ja tarkemmat tiedot löytyvät tapahtumakalenterista. Kaakkis ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä arkipyhinä. Lisätietoja Sirpalta 050 3739 356.

• Lautapelikerho kokoontuu Kirkkiksellä maanantaisin klo 17.00-18.30. Ilmoittautumiset Katelle katriina.linnakoski@evl.fi. 10 ensimmäistä mahtuu. Lautapelikerhossa pelaillaan tuttuja ja tuntemattomia pelejä. Jokaiseen kerhokertaan kuuluu hartaus. Kerho ei kokoonnu syyslomaviikolla.

• Kokkikerho kokoontuu Kirkkiksellä tiistaisin 16.30-18.00. Ilmoittautumiset Katelle katriina.linnakoski@evl.fi. 10 ensimmäistä mahtuu. Kokkikerhossa tutustutaan makeiden ja suolaisten herkkujen saloihin. Jokaiseen kerhokertaan kuuluu hartaus. Kerho ei kokoonnu syyslomaviikolla.

• Puuhakerho kokoontuu Kirkkiksellä keskiviikkoisin 17.00-19.00. Ilmoittautumiset Katelle katriina.linnakoski@evl.fi. 10 ensimmäistä mahtuu. Puuhakerhossa pelaillaan, leikitään ja askarrellaan. Jokaiseen kerhokertaan kuuluu hartaus. Kerho ei kokoonnu syyslomaviikolla.

• Tyttökerho 4.-6. -luokkalaisille tytöille kokoontuu torstaisin 16.30-18.00. Joka toisella kerhokerralla leivotaan! Ilmoittautumiset Katelle katriina.linnakoski@evl.fi. 10 ensimmäistä mahtuu. Jokaiseen kerhokertaan kuuluu hartaus. Kerho ei kokoonnu syyslomaviikolla.

Läyliäinen

• SYYSKAUSI  ALKAA VIIKOLLA 33. Alakoululaisten kaakaopyhis - Kaakkis - Keitaalla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13 - 15.30. Kaakkista vetävät seurakunnan lastenohjaajat. Pieni välipala - kaakaota ja voileipää -. Ulkoilua, iloista yhdessäoloa ja aikuisen läsnäoloa. Mahdollisuus tehdä läksyjä, pieni hartaus.  Kevätkauden 2022 ajankohdat ja tarkemmat tiedot löytyvät tapahtumakalenterista. Kaakkis ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä arkipyhinä. Lisätietoja Sirpalta 050 3739 356.

Kirkonkylä

• Liikuntakerho kokoontuu keskiviikkoisin 16.30-18.00 "Ässä-areenalla". Sään vaatiessa ollaan sisätiloissa. Liikuntakerhossa tutustutaan eri liikuntamuotoihin, mitään ei tarvitse osata etukäteen. Ilmoittautumiset Katelle katriina.linnakoski@evl.fi. 10 ensimmäistä mahtuu. Jokaiseen kerhokertaan kuuluu hartaus. Kerho ei kokoonnu syyslomaviikolla.

• Leffakerho kokoontuu torstaisin klo 15.30-17.30 virastotalon nuorisotilasa. Ilmoittautumiset Katelle katriina.linnakoski@evl.fi. 10 ensimmäistä mahtuu. Leffakerhossa katsotaan elokuvia laidasta laitaan, löydä oma suosikkisi! Jokaiseen kerhokertaan kuuluu hartaus. Kerho ei kokoonnu syyslomaviikolla.

Pilpala

• SEURAA ILMOITTELUAMME SYYSKAUDEN ALOITUSAJASTA. Alakoululaisten kaakaopyhis - Kaakkis - Pilpalan koululla  torstaisin klo 13 - 15.30. Kaakkista vetää seurakunnan lastenohjaaja yhdessä vapaaehtoisen aikuisen kanssa.  Pieni välipala, ulkoilua, iloista yhdessäoloa ja aikuisen läsnäoloa. Mahdollisuus tehdä läksyjä, pieni hartaus. Kaakkis ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä arkipyhinä.

Leiritoimiminta

Syysleiri 1.-3. luokkalaisille ma 17.10. – ti 18.10. Kesijärven leirikeskuksessa.

Yhden yön mittainen leiri 1.-3. luokkalaisille. Leiri on ilmainen. Ilmoittautumiset Katelle 0503598349 tai katriina.linnakoski@evl.fi. Askarrellaan, musisoidaa, urheillaan ja herkutellaan. Ilmoittautumiset viimeistään 9.10. 20 ensimmäiselle on tilaa.

Syyslomaleiri 4.-6. luokkalaisille ke 19.10.– pe 21.10. Kesijärven leirikeskuksessa.

Kahden yön mittainen kesäleiri 4.-6. luokkalaisille Kesijärvellä. Sportataan, musisoidaan, rauhoitutaan ja riemuitaan. Leiri on ilmainen. Ilmoittautumiset Katelle 0503598349 tai katriina.linnakoski@evl.fi. Ilmoittautumiset 9.10. mennessä. 20 ensimmäistä mahtuu.

Tänä syksynä alakouluikäisten leirit ovat maksuttomia. Leirillä tehdään paljon kivoja leirijuttuja, kuten pelaillaan, askarrellaan ja tutustutaan uusiin leiriystäviin. Ilta päätetään yhteiseen iltahartauteen.

10-synttärit

10-synttäreitä juhlitaan tänä syksynä 30.9. klo 18 alkaen. Kirkossa meitä viihdyttää vatsastapuhuja, jonglööri ja beatbox-artisti Taika-Petteri. Hauskan esityksen jälkeen pääsemme kaikki jonglöörauskouluun ja syödään synttärikakkua. Ilta päättyy viimeistään klo 20.

Päivänsankareille lähetetään kutsut postitse.

Kirkkosäpinät

Kirkkosäpinät ovat toiminnallisia iltoja perheille. Ohjelma alkaa hartaudella, jonka jälkeen on monenlaista kivaa tekemistä. Ilta päättyy yhteiseen iltapalaan.

Syyskauden 2022 säpinät on peruttu.