Kerhot syksyllä 2020

Kerhokausi käynnistyy viikolla 37 eli maanantaina 7.9.

Launosten kerhot kokoontuvat koululla, seurakunnan tilassa Kirkkiksellä (os. Kartanontie 8, Launonen)

Tyttökerho kokoontuu Kirkkiksellä maanantaisin klo 17.00-19.00. Kerho on tarkoitettu 4.-6.luokkalaisille. Kerhoon mahtuu 8 kerholaista. Kerhoa ohjaavat Saaga Kenttämies sekä Helmi ja Lyydia Varis. KERHO ON TÄYNNÄ!

Puuhakerho kokoontuu Kirkkiksellä tiistaisin klo 17.00-19.00. Kerho on tarkoitettu 3.-5.luokkalaisille. Kerhoon mahtuu 8 kerholaista. Kerhoa ohjaavat Emilia Niemi, Laura Tanskanen sekä Tuuli Aaltonen. Ilmoittautumiset Saija Lohikoskelle P.050 3598349

Puuhakerho kokoontuu Kirkkiksellä keskiviikkoisin klo 17.00-18.30. Kerho on tarkoitettu 1-3.luokkalaisille. Kerhoon mahtuu 8 kerholaista. Kerhoa ohjaavat Sara Riikonen, Aada Kristo sekä Fiona Porkka. Ilmoittautumiset Saija Lohikoskelle P.050 3598349

​​​​​​​

Kirkonkylän kerho kokoontuu virastotalon nuortentilassa (os. Pilpalantie 3, Loppi)

​​​​​​​

Tyttökerho ​​​​​​​kokoontuu maanantaisin klo 16-17.30. Kerho on tarkoitettu 3.-6.luokkalaisille. Kerhoon mahtuu 8 kerholaista. Kerhoa ohjaavat Maiju Aalto, Meri Heinonen sekä Änni Naelso. Ilmoittautumiset Saija Lohikoskelle P.050 3598349​​​​​​​

Kaakaopyhis "Kaakkis" Launosissa, Läyliäisissä ja Kirkonkylällä syyskuun 2020 alusta alkaen

Kaakaopyhis on toiminnallinen iltapäivä alakouluikäisille, jossa on monipuolista ohjattua toimintaa, mahdollisuus tehdä läksyjä sekä pieni hartaushetki. Tarjolla välipala: kaakaota ja voileipää. Ohjaajina seurakunnan lastenohjaajat.

KAAKAOPYHIS ”Kaakkis” SYYSKAUSI 2020

Toiminta alkaa viikolla 36 ja ryhmiä ohjaavat seurakunnan työntekijät. Kaakkis ei kokoonnu koulujen loma-aikoina. Kaakkiksissa
tarjotaan lapsille välipala klo 14.30 - kaakaota ja voileipää. Kaakkiksissa ollaan paljon mös ulkona ja mukaan voi tulla vain  terveenä. Noudatamme voimassaolevia suosituksia infektioiden ehkäisyyn liittyen.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

Kaikkiin Kaakkis-ryhmiin ILMOITTAUDUTAAN ENNAKOLTA koko syyskaudeksi soittamalla

LoJaana 045 6348627 LoVarpu 045 6358624

Muina aikoina sähköpostilla.​​​​​​​

jaana.hellsten@evl.fi varpu.takatalo@evl.fi

Launosten ja Läyliäisten ryhmiin otamme max. 15 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Kirkonkylän ryhmään max. 12 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

KERHOAJAT ja -PAIKAT

Launonen; kerhotila Kirkkis. Kartanotie 8

- tiistai ja torstai klo 13 - 15

Läyliäinen; kerhotila Keidas. Saunatie 3

- maanantai ja keskivikko klo 13 – 15

Kirkonkylä; kasvatuksen tila. Pilpalantie 3

- tiistai klo 13 - 15

Kaakaopyhis aloittaa myös alakoululaisten omana WhatsApp -ryhmänä, ”EtäKaakkiksena”. Etäkaakkis kokoontuu tiistaisin klo 13-15. Tavoitteena on olla läsnä koululaisten iltapäivässä ja keksiä yhdessä kivaa tekemistä ja puuhaa. Etäkaakkiksen aikana ryhmässä mm. vaihdetaan kuulumisia, jaetaan askarteluvinkkejä, haastetaan liikkumaan ja pidetään pieniä yhteisiä hartaushetkiä.

Jos lapsesi haluaa liittyä ryhmään ja käyttää WhatsAppia, huoltaja lähettää lapsen puhelinnumeron ja nimen nuorisotyönohjaajan Saija Lohikosken numeroon 050-3598349. Mukana EtäKaakkiksessa on myös seurakunnan lastenohjaaja Jonna Levoniemi 045-6358626.
Seurakunnan työntekijät seuraavat keskusteluja koko ajan.
Lisätietoja voi kysellä Saijalta tai Jonnalta.

LEIRIT

• 1.-3.luokkalaisten leiri järjestetään Kesijärven leirikeskuksessa (os. Nikulantie 210, Launonen) 3.-4.10. Leirimaksu on 15€ ja se kerätään leirille saavuttaessa. Leirille on mahdollista tulla vain lauantaiksi, jos ei halua jäädä yöksi.  Leiripäivän hinta on 5€. Leirille mahtuu 20 leiriläistä.

• 3.-6.luokkalaisten syyslomaleiri järjestetään Kesijärven leirikeskuksessa (os. Nikulantie 210, Launonen) 12.-14.10. Leirimaksu on 25€ ja se kerätään leirille saavuttaessa. Leirille mahtuu 20 leiriläistä. LEIRI ON TÄYNNÄ.

Leireillä askarrellaan, pelaillaan sekä ulkona että sisällä. Aikaa vietetään myös tutustuen uusiin ystäviin ja jännittäviin raamatunkertomuksiin. Jokainen puuhakas leiripäivä päätetään hiljentymiseen iltahartauden äärelle. Leirikirje lähetetään reilu viikko ennen leiriä.

(Kaikesta seurakunnan koululaisten toiminnasta on mahdollista saada maksuvapautus taloudellisin perustein)

Ilmoittautumiset Saijalle p.050-3598349 tai saija.lohikoski@evl.fi tai kirkkoherranvirastoonp.050-4264100

​​​​​​MUU TOIMINTA SYKSYLLÄ

​​​​​​​

• Partiomessu järjestetään Lopen kirkossa 20.9 klo 10.00. Messussa on partiolaisten lupauksenanto.  ​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

• 10-synttäreitä juhlitaan perjantaina 25.9 klo 18.00 alkaen Lopen kirkossa. Päivänsankareille lähetetään henkilökohtaiset kutsut. Luvassa on herkkuja ja juhlahumua!

​​​​​​​​​​​​​​       ​​​​​​​

• Kirkkosäpinää: Miltä kirkossa näyttää illalla? Entäpä, jos kaikki valot sammuttaisi ja olisi hetken hiljaa. Tai ehkä askartelisi jotain kivaa tai etsisi kirkkoon kätkettyä aarretta. Syksyllä Lopen kirkossa säpisee. Kirkkosäpinät ovat koululaisten ja vanhempien yhteisiä iltoja, jotka alkavat pienellä hartaudella. Sen jälkeen on yhteistä tekemistä esim. seikkailua kirkossa tai askartelua. Lopuksi syödään yhdessä vielä iltapala.

Illat ovat maanantaisin 19.10 ja 16.11 klo 18-20. Illat ovat maksuttomia. Ilmoittautumiset Saija Lohikoskelle viimeistään edellisen viikon perjantaina.

• Brunssi ja perhemessu Lopen kirkossa sunnuntaina 3.11. Päivä alkaa brunssilla klo 9 ja klo 10 alkaa perhemessu. Lisäinfoa myöhemmin.

Ilmoittautumiset:

Saija.lohikoski@evl.fi  tai 050-359 8349

Tai kirkkoherranvirastoon

p.050-426 4100

Kaikesta seurakunnan koululaisten toiminnasta on mahdollista saada maksuvapautus taloudellisin perustein.

Nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ ja lähetystyö