Alakoululaisten kerhot ja muu toiminta

HUOM! Alakouluikäisten kerhot alkavat viikolla 3 rajoitusten niin salliessa. Tiedotamme mikäli tilanne muuttuu!

Launonen

• Kokkikerho kokoontuu Kirkkisellä (seurakunnan tila koulun vasemmassa päädyssä) maanantaisin klo 16.30-18.30. Kerho on tarkoitettu 4.-6.luokkalaisille. Kerhoa ohjaavat Lyydia, Saaga ja Sanni. Kerhomaksu on 10€/kevät. Ilmoittautumiset Riku Saariolle 050 3598349. Kerho alkaa 17.1. KERHO ON TÄYNNÄ!

• Kokkikerho kokoontuu Kirkkisellä (seurakunnan tila koulun vasemmassa päädyssä) tiistaisin klo 17.00-19.00. Kerho on tarkoitettu 2.-4.luokkalaisille. Kerhoa ohjaavat Venla, Erliina ja Oda. Kerhomaksu on 10€/kevät. Ilmoittautumiset Riku Saariolle 050 3598349. Kerho alkaa 18.1. KERHO ON TÄYNNÄ!

• Puuhakerho kokoontuu koulun liikuntasalissa ja Kirkkisellä (seurakunnan tila koulun vasemmassa päädyssä) keskiviikkoisin klo 17.00-19.00. Kerho alkaa liikuntasalista ja klo 17 siirtyy Kirkkiselle klo 18. Kerho on tarkoitettu 4.-6.luokkalaisille. Kerhoa ohjaavat Emilia, Tuuli ja Laura. Kerho on maksuton. Ilmoittautumiset Riku Saariolle 050 3598349. Kerho alkaa 19.1.

• SYYSKAUSI  ALKAA VIIKOLLA 33. Alakoululaisten kaakaopyhis - Kaakkis - Kirkkiksellä  tiistaisin ja torstaisin klo 13 - 15.30. Kaakkista vetävät seurakunnan lastenohjaajat. Pieni välipala - kaakaota ja voileipää -. Ulkoilua, iloista yhdessäoloa ja aikuisen läsnäoloa. Mahdollisuus tehdä läksyjä, pieni hartaus. Kevätkauden 2022 ajankohdat ja tarkemmat tiedot löytyvät tapahtumakalenterista. Kaakkis ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä arkipyhinä. Lisätietoja Sirpalta 050 3739 356.

Läyliäinen

• SYYSKAUSI  ALKAA VIIKOLLA 33. Alakoululaisten kaakaopyhis - Kaakkis - Keitaalla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13 - 15.30. Kaakkista vetävät seurakunnan lastenohjaajat. Pieni välipala - kaakaota ja voileipää -. Ulkoilua, iloista yhdessäoloa ja aikuisen läsnäoloa. Mahdollisuus tehdä läksyjä, pieni hartaus.  Kevätkauden 2022 ajankohdat ja tarkemmat tiedot löytyvät tapahtumakalenterista. Kaakkis ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä arkipyhinä. Lisätietoja Sirpalta 050 3739 356.

Kirkonkylä

Kirkonkylän kerhot kokoontuvat kirkkoherranviraston alakerran nuortentilassa café Backstagella ellei muuta mainita.

Kirkonkylällä ei tällä hetkellä ole kerhoa kevääksi 2021. Mikäli olet kiinnostunut kerhon ohjaamisesta, ota yhteyttä Riku Saarioon 050 3598349

Pilpala

• SEURAA ILMOITTELUAMME SYYSKAUDEN ALOITUSAJASTA. Alakoululaisten kaakaopyhis - Kaakkis - Pilpalan koululla  torstaisin klo 13 - 15.30. Kaakkista vetää seurakunnan lastenohjaaja yhdessä vapaaehtoisen aikuisen kanssa.  Pieni välipala, ulkoilua, iloista yhdessäoloa ja aikuisen läsnäoloa. Mahdollisuus tehdä läksyjä, pieni hartaus. Kaakkis ei kokoonnu koulujen loma-aikoina eikä arkipyhinä.

Leiritoiminta

3.-6.luokkalaisten leiri järjestetään Kesijärven leirikeskuksessa 2.-3.4.

Leirimaksu on 15€ ja se kerätään leirille saavuttaessa. Leirillä tehdään paljon kivoja leirijuttuja, kuten pelaillaan, askarrellaan ja tutustutaan uusiin leiriystäviin. Ilta päätetään yhteiseen iltahartauteen.

Leiri-ilmoittautumiset Riku Saariolle riku.saario@evl.fi tai 050 3598349. Leirikirje lähetetään ennen leiriä. Leirille ilmoittautuminen päättyy 23.3.

10-synttärit

10-synttäreitä juhlitaan tänä syksynä 17.9 klo 18 alkaen. Kirkossa meitä viihdyttää vatsastapuhuja, jonglööri ja beatbox-artisti Taika-Petteri. Juhlan aikana kaikki päivänsankarit siunataan. Hauskan esityksen jälkeen pääsemme kaikki jonglöörauskouluun ja syödään jätkiä päälle. Ilta päättyy viimeistään klo 20.

Päivänsankareille lähetetään kutsut postitse.

Kirkkosäpinät

Kirkkosäpinät ovat toiminnallisia iltoja perheille. Ohjelma alkaa hartaudella, jonka jälkeen on monenlaista kivaa tekemistä. Ilta päättyy yhteiseen iltapalaan.

Syyskauden 2022 säpinätiedot päivittyvät tapahtumakalenteriin.

Nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ ja lähetystyö