Kerhot ja muuta kivaa keväällä 2021

KERHOT JATKAVAT TOIMINTAANSA AiIKAISINTAAN 29.3

Launosten kerhot kokoontuvat koululla, seurakunnan tilassa Kirkkiksellä (os. Kartanontie 8, Launonen)

Tyttökerho kokoontuu Kirkkiksellä maanantaisin klo 17.00-19.00. Kerho on tarkoitettu 4.-6.luokkalaisille. Kerhoon mahtuu 7 kerholaista. Kerhoa ohjaavat Saaga Kenttämies sekä Helmi ja Lyydia Varis.

Puuhakerho kokoontuu Kirkkiksellä tiistaisin klo 17.00-19.00. Kerho on tarkoitettu 3.-5.luokkalaisille. Kerhoon mahtuu 7 kerholaista. Kerhoa ohjaavat Emilia Niemi, Laura Tanskanen sekä Tuuli Aaltonen.

Puuhakerho kokoontuu Kirkkiksellä keskiviikkoisin klo 17.00-18.30. Kerho on tarkoitettu 1-3.luokkalaisille. Kerhoon mahtuu 7 kerholaista. Kerhoa ohjaavat Sara Riikonen, Aada Kristo sekä Fiona Porkka.

Kirkonkylän kerho kokoontuu virastotalon nuortentilassa (os. Pilpalantie 3, Loppi)

Tyttökerho kokoontuu maanantaisin klo 16-17.30. Kerho on tarkoitettu 3.-6.luokkalaisille. Kerhoon mahtuu 7 kerholaista. Kerhoa ohjaavat Maiju Aalto, Meri Heinonen sekä Änni Naelso.

KIRKKOSÄPINÖIDEN ILTAHARTAUS JA ASKARTELUVINKKEJÄ PERHEILLE!

Maanantaina 15.2 klo 18 seurakunnan facebookissa ja youtubessa seikkailee kaksi koiraa, jotka ihmettevät, mikä kumma on peili??

Hartauden aikana tarvitset itsekin pientä peiliä eli ota mukaan sellainen, jos mahdollista. Lopuksi saat vielä muutamia kivoja askarteluvinkkejä ystävyyteen liittyen. Tule siis kuulolle!

Askarteluohjeet löydät täältä

KAAKKIS on auki kevätkaudella ENNAKKOILMOITTAUTUNEILLE

- tiedotamme myös näillä sivuilla, jos ryhmiin vapautuu paikkoja

ETÄKAAKKIS TULEE TAAS!

​​​​​Etäkaakkis kokoontuu maanantaista torstaihin klo 13.30-15.30. Tavoitteena on olla läsnä koululaisten iltapäivissä ja keksiä yhdessä kivaa tekemistä ja puuhaa. Etäkaakkiksen aikana ryhmässä mm. vaihdetaan kuulumisia, jaetaan askarteluvinkkejä, haastetaan liikkumaan ja pidetään pieniä yhteisiä hartaushetkiä. Seurakunnan työntekijät seuraavat keskusteluja koko ajan.

Jos lapsesi haluaa liittyä ryhmään ja käyttää WhatsAppia, huoltaja lähettää lapsen puhelinnumeron ja nimen Lopen seurakunnan nuorisotyönohjaajan Saija Lohikosken numeroon 050-3598349.

Mukana EtäKaakkiksessa on seurakunnan tuttuja lastenohjaajia.

Nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ ja lähetystyö