Kesäleirit 2021

3.-6.lk kesäleiri Kesijärven leirikeskuksessa 28.-30.6.2021. Leirimaksu on 25€.

1.-3.lk kesäleiri Kesijärven leirikeskuksessa 2.-3.7.2021. Leirimaksu on 15€.

Leirit toteutuvat, jos rajoitukset mahdollistavat leireilyn. Leireillä tehdään monenlaisia leiripuuhia mm. askarrellaan, pelaillaan, uidaan ja tietenkin istutaan iltanuotiolla. Jokainen leiripäivä päätetään iltahartauteen.

Leirit alkavat noin klo 9.30 majoittumisella. Leirit ovat yön yli leirejä eli tavoitteena on saada "ihan oikeat leirit" toteutettua. Leirikirje lähetetään kesäkuun alussa joko sähköpostitse tai postitse. Leirit päättyvät 30.6 ja 3.7 noin klo 17-18. Leireille on mahdollista tulla vain päiviksikin, jos yöpyminen jännittää.

Kerhot, kirkkosäpinät ja kaakaopyhikset "kaakkikset" keväällä 2021

KERHOT JATKAVAT TOIMINTAANSA MA 3.5 ALKAEN

​​

Launosten kerhot kokoontuvat koululla, seurakunnan tilassa Kirkkiksellä (os. Kartanontie 8, Launonen)

​​​​​​​Puuhakerho kokoontuu Kirkkiksellä tiistaisin klo 17.00-19.00. Kerho on tarkoitettu 3.-5.luokkalaisille. Kerhoon mahtuu 7 kerholaista. Kerhoa ohjaavat Emilia Niemi, Laura Tanskanen sekä Tuuli Aaltonen.

Kirkonkylän kerho kokoontuu virastotalon nuortentilassa (os. Pilpalantie 3, Loppi)

Tyttökerho kokoontuu maanantaisin klo 16-17.30. Kerho on tarkoitettu 3.-6.luokkalaisille. Kerhoon mahtuu 7 kerholaista. Kerhoa ohjaavat Maiju Aalto, Meri Heinonen sekä Änni Naelso.

KIRKKOSÄPINÖIDEN ILTAHARTAUS JA PUUHAVINKKEJÄ PERHEILLE!

Maanantaina 19.4 klo 18 ​​​​​​​kirkkosäpinöissä etsitään kadonnutta lammasta ja saat myös vinkkejä keväisiin askarteluihin. Kirkkosäpinät näet seurakunnan facesta ja youtubesta.

Maanantaina 8.3 klo 18 seurakunnan facessa ja youtubessa tuoksuu tuore leipä! Iltahartaudessa pohditaan, mitä tarkoittaa "jokapäiväinen leipä". Pääsemme myös kurkistamaan, miten lähileipomossa leivotaan leipää.

Ohjeen sämpyläruutuihin löydät alla olevasta linkistä:

/documents/1698910/0/S%C3%A4mpyl%C3%A4ruudut.docx/ecb0daa7-1dce-80e3-39a9-69b283b3bc07?t=1615196036691

Maanantaina 15.2 klo 18 seurakunnan facebookissa ja youtubessa seikkailee kaksi koiraa, jotka ihmettevät, mikä kumma on peili??

Hartauden aikana tarvitset itsekin pientä peiliä eli ota mukaan sellainen, jos mahdollista. Lopuksi saat vielä muutamia kivoja askarteluvinkkejä ystävyyteen liittyen. Tule siis kuulolle!

Askarteluohjeet löydät täältä

KAAKKIS on auki kevätkaudella ENNAKKOILMOITTAUTUNEILLE

- tiedotamme myös näillä sivuilla, jos ryhmiin vapautuu paikkoja

ETÄKAAKKIS TULEE TAAS!

​​​​​Etäkaakkis kokoontuu maanantaista torstaihin klo 13.30-15.30. Tavoitteena on olla läsnä koululaisten iltapäivissä ja keksiä yhdessä kivaa tekemistä ja puuhaa. Etäkaakkiksen aikana ryhmässä mm. vaihdetaan kuulumisia, jaetaan askarteluvinkkejä, haastetaan liikkumaan ja pidetään pieniä yhteisiä hartaushetkiä. Seurakunnan työntekijät seuraavat keskusteluja koko ajan.

Jos lapsesi haluaa liittyä ryhmään ja käyttää WhatsAppia, huoltaja lähettää lapsen puhelinnumeron ja nimen Lopen seurakunnan nuorisotyönohjaajan Saija Lohikosken numeroon 050-3598349.

Mukana EtäKaakkiksessa on seurakunnan tuttuja lastenohjaajia.

Nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ ja lähetystyö