Seurakunnan toimintaa koskevia toiveita voit esittää ja antaa palautetta ensisijaisesti sille työntekijälle, joka toimintaa järjestää. Voit aina esittää toiveesi tai antaa palautteesi myös kirkkoherralle. Palautetta voit antaa myös palautelomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Hautaustointa, hautausmaata ja kiinteistöjä koskevia toiveita voit esittää ja antaa palautetta talouspäällikölle. Palautetta voit antaa myös palautelomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Seurakunnan toiminnan suunnitteluillat pidetään syys-lokakuussa. Olet tervetullut keskustelemaan, antamaan palautetta ja suunnittelemaan tulevaa. Syksyn 2020 keskusteluillat pidetään klo 18.00 alkaen kirkossa seuraavasti:

22.9. Kasvatus (lasten ja perheiden toiminta, alakouluikäisten toiminta, rippikoulu, nuorten toiminta ja isoskoulutus)

6.10. Julistus (jumalanpalvelukset, kasteet, häät, hautajaiset, musiikki, aikuisten toiminta, tiedotus)

22.10. Palvelu (diakonia ja lähetys)

Näihin suunnitteluiltoihin voit osallistua myös etänä Facebookin kautta. Lähetys alkaa Lopen seurakunnan Facebook-sivulla www.facebook.com/lopenseurakunta muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

 

Jokaisella seurakuntalaisella on aloiteoikeus​​​​​​​ kaikissa seurakuntaa koskevissa asioissa. Voit siis tehdä aloitteen mitä tahansa asiaa koskien ja lähettää sen postitse osoitteeseen Lopen seurakunta / Pilpalantie 3 / 12700 Loppi tai sähköpostitse loppi.seurakunta@evl.fi

Kirkkoherra ja talouspäällikkö keskustelevat mielellään kaikista seurakunnan asioista ja neuvovat tarvittaessa aloitteen tekemisessä.

 

Seurakuntavaalien ​​​​​​​kautta voit päästä mukaan kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston toimintaan. Seuraavat seurakuntavaalit pidetään marraskuussa 2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ota yhteyttä

Kirkkoherra

Vastuualueena johtaminen, hallinto, jumalanpalveluselämä, kirkolliset toimitukset, tiedotus ja lähetystyö.