Kesäajan tapahtumat päivittyvät seurakunnan tapahtumakalenteriin https://www.lopenseurakunta.fi/tapahtumatLinkki avautuu uudessa välilehdessä

HAKU PÄIVÄKERHOIHIN

Kirje Kirkonkylän päiväkerhoon ilmoittautuneille on lähtenyt postiin. Kerhossa on muutama vapaa paikka. Pilpalan päiväkerhoon tarvitaan lisää osallistujia, jotta se toteutuisi. Tiimi aloittaa syyskauden  3.8. ja sen jälkeen katsomme alkavien kerhojen tilanteen.

Järjestämme kerhoja (noin) 3 – 6 -vuotiaille lapsille - Lopen eri kylillä seurakunnan kerhopisteissä - kerran tai kaksi kertaa viikossa, aamupäivisin. Ryhmässä tulee yleensä olla 6-7 lasta, jotta se toteutetaan.

Syksyllä 2022 alkavaan kerhovuoteen on ollut toukokuussa 2022. Vapaita paikkoja voi lisäksi kysellä läpi kerhovuoden työalajohtaja Sirpalta. ( llomalla 3. - 29.6) Kerhomaksu on 38€ /toimintakausi (syksy tai kevät)

Tarvittaessa järjestämme myös avoimia kerhoja kerran viikossa - aamupäivisin. Niihin lapsi voi jäädä yksinään tai pienempi lapsi voi jäädä kerhoon aikuisen tai hoitajan kanssa. Yksin jääviltä lapsilta maksu on 15€/kausi tai 2€/kerta. Ennakkoilmoittautuminen.

Kerholaiset ovat vakuutettuja seurakunnan toimesta. Vakuutus kattaa kerhoajan.

Lisätietoa saa Sirpalta 050 373 9356 sekä ohjaajilta kerhoissa tai soittamalla. Yhtystiedot srk:n nettisivuilla.

Ilmoittautumiskaavakkeita saa s-postilla Sirpalta sirpa.stenblomATevl.fi tai kerhoista niiden aukioloaikoina.

***********************************************************************************

PikkuHelppi on palvelu, joka tarjoaa pienten lasten huoltajille apua arkeen mm. lastenhoitoapuna ja keskustelukumppanina. KESÄN JÄLKEEN VARAUKSIA VOI TEHDÄ TAAS 8.8. ALKAEN

PikkuHelppiä toteutetaan ennalta sovitusti perheen kotipihalla tai lähipuistossa. Vaihtoehtoisesti käytämme seurakunnan kerhotiloja. Helppiaika on kaksi tuntia kerrallaan – arkipäivisin ja sovittaessa mahdollisuus myös iltaHelppiin. Emme peri Helpistä maksua ja työntekijöiden loma-aikoina Helppi on kiinni.

PikkuHelppiä voi pääsääntöisesti varata perheelle neljä kertaa syys- tai kevätkauden aikana. Työntekijöinä on Lopen seurakunnan varhaiskasvatuksen ja diakonian työntekijöitä.

Alta löydät puhelinnumerot, joihin voit soittaa tai lähettää viestin, jos kaipaat keskustelukumppania tai haluat varata PikkuHelppi ajan. Puhelimeen vastataan maanantaista perjantaihin klo 8.15 – 8.45.

Jos et tavoita työntekijää puhelimella, jätä viesti ja sinulle soitetaan takaisin mahdollisimman pian.

YHTEYSTIEDOT:

Minttu 050 3521 150 lastenhoitoapu, keskustelukumppani

Jaana 045 6358 627 lastenhoitoapu, keskustelukumppani

Sirpa 050 3739 356 keskustelukumppani

Mukana myös diakonissa-Auli 050 3833 480 keskustelukumppani, harrastus- ja muut avustukset.

PikkuHelppi

- mitä juuri teillä tarvitaan?

Lisätiedot: Sirpa 050 3739 356. WhatsApilla tavoittaa kätevimmin.

LIITY MUKAAN MYÖS ETÄNÄ https://www.facebook.com/groups/1760900043938701/

JA WHATS'S UP RYHMÄ Lopen Srk Perheet. Kun haluat liittyä ryhmään, ota yhteyttä johonkin lapsi- ja perhetyöntekijään.

Lapsi pitelee ilmapalloa kasvojensa edessä.
Kuva vauvasta turvakaukalossa