ILMOITTAUTUMINEN SYKSYLLÄ ALKAVIIN PIKKULASTEN KERHOIHIN TOUKOKUUSSA

Järjestämme päiväkerhoja (noin) 3 – 6 -vuotiaille lapsille - kysynnän mukaan - Launosten, Läyliäisten, Kirkonkylän ja Pilpalan kerhopisteissä kaksi kertaa viikossa, aamupäivisin.

Ilmoittautuminen nyt toukokuussa. Vapaita paikkoja voi lisäksi kysellä elokuussa ja läpi kerhovuoden Sirpalta. Kerhomaksu on 38€ /toimintakausi (syksy tai kevät)

Tarvittaessa järjestämme myös avoimia kerhoja kerran viikossa - aamupäivisin. Niihin lapsi voi jäädä yksinään tai pienempi lapsi voi jäädä kerhoon aikuisen tai hoitajan kanssa.

Yksin jääviltä lapsilta maksu on 15€/kausi tai 2€/kerta. Myös avoimiin kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen toukokuussa.

Kerholaiset ovat vakuutettuja seurakunnan toimesta. Vakuutus kattaa kerhoajan.

Lisätietoja Sirpalta 050 3739 356 tai s-postilla.

Ilmoittautumiskaavakkeet saa s-postilla: sirpa.stenblomATevl.fi

RASTIRADAT AUKI HUHTIKUUSSA kevään ja luomisen teemoilla eri kylillä  omatoimista kulkemista varten. Radoilla myös hiljentymispiste. Vappuaattona lisäksi luvasa pieni yllätysjuttu!

Katso paikat ja lisätiedot tapahtumakalenterista. Huomioimme voimassaolevat turvallisuusmääräykset.

KIRKKOSÄPINÄT  striimattuna 12.4. klo 18. - 18.30. Aiheena Hyvä Paimen

LIITY MUKAAN MYÖS ETÄNÄ https://www.facebook.com/groups/1760900043938701/

JA WHATS'S UP RYHMÄ Lopen Srk Perheet. Kun haluat liittyä ryhmään, ota yhteyttä johonkin lapsi- ja perhetyöntekijään.

Kirkonkylän PÄIVÄKERHO, Pilpalan AVOIN  KERHO sekä SÄÄNNÖLLISESTI KOKOONTUVAT PERHEKERHOT JA VAUVAKERHOT ovat toistaiseksi tauolla.

Lapsi pitelee ilmapalloa kasvojensa edessä.
Kuva vauvasta turvakaukalossa