Lapsille ja lapsiperheille

 

Järjestämme toimintaa sekä tapahtumia lapsille ja lapsiperheille ympäri vuoden. Ajankohtaiset tiedot löydät seurakunnan tapahtumakalenterista Tapahtumat - Lopen seurakunta

 

Päiväkerhot:

 

PÄIVÄKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!

Ilmoittautuminen kaksi kertaa viikossa - aamupäivisin - kokoontuviin noin 2,5-6 -vuotiaiden lasten päiväkerhoihin toimintavuodelle 2023 - 2024 on avattu.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen linkin kautta, joka näkyy alla. Ilmoittautumislinkki on auki 20.5.2023 saakka.

Lisätietoja työalajohtaja Sirpa Stenblomilta sekä lastenohjaajilta.

https://www.mvs.fi/srk/loppi/url/gKGsSY1kw3Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Päiväkerhot ovat noin  3-6-vuotiaille suunnattua säännöllistä toimintaa, joka tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Päiväkerhossa kerhopäivän rungon muodostavat leikki ja ohjattu toiminta. Havainnoimme ja pohdimme yhdessä kristillisen arvomaailman pohjalta elämän suuria ja pieniä asioita. Pyrimme toiminnassamme lasta kunnioittavaan, kokonaisvaltaiseen ja perhettä tukevaan työskentelyyn. 

Järjestämme kerhoja Lopen eri kylillä seurakunnan kerhopisteissä kerran tai  tai kaksi viikossa, aamupäivisin klo 9.00-11.30. Tällä hetkellä päiväkerhot toimivat Kirkonkylällä ja Pilpalassa. 

Kerhot ovat maksuttomia. Kerholaiset ovat vakuutettuja seurakunnan toimesta. Vakuutus kattaa kerhoajan. 

Vapaita paikkoja, sekä lisätietoja voi kysellä läpi kerhovuoden työalajohtajalta Sirpa Stenblomilta 050 373 9356, lastenohjaaja Varpu Takatalolta 045 635 8624 tai muilta lastenohjaajilta. 

Ilmoittautumiskaavakkeita saa s-postilla Sirpalta sirpa.stenblomATevl.fi ja Varpulta varpu.takataloATevl.fi tai kerhoista niiden aukioloaikoina.

 

Perhekerhot:

Perhekerhot kokoontuvat Lopen erikylillä seurakunnan kerhopisteissä kerran viikossa, 2,5h kerrallaan. Perhekerho on kaikkien yhteinen kokoontumispaikka. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua.

Launonen Kirkkis (Kartanontie 8 ) tiistaisin klo 9.00-11.30

Kirkonkylä Kasvatuksen tila (Pilpalantie 3) keskiviikkoisin klo 17.30-19.30

Läyliäinen Keidas (Saunatie 3) perjantaisin klo 9.00-11.30

Pilpala Liitontalo (Rautakoskentie 2078) perjantaisin klo 9.00-11.30

VAUVAKAMMARI

0-2 -vuotiaiden vauveleiden ja heidän aikuistensa oma kerho. 9.2. alkaen, Kasvatuksen tilassa (virastotalon alkerta,  Pilpalantie 3)  torstaisin klo 9.30 - 11. Laulu- ja loruhetki klo 10.

 

Perhekirkot:

Jumalanpalveluksiin ovat kaikki sydämellisesti tervetulleita. Perhekirkoissa pienet kirkkovieraat otetaan erityisesti huomioon.

 

Tapahtumat:

Seuraa tapahtumien ilmoittelua nettisivuilta ja somesta. 

 

***********************************************************************************

PikkuHelppi on palvelu, joka tarjoaa pienten lasten huoltajille apua arkeen mm. lastenhoitoapuna ja keskustelukumppanina. 

PikkuHelppiä toteutetaan ennalta sovitusti perheen kotipihalla tai lähipuistossa. Vaihtoehtoisesti käytämme seurakunnan kerhotiloja. Helppiaika on kaksi tuntia kerrallaan – arkipäivisin ja sovittaessa mahdollisuus myös iltaHelppiin. Emme peri Helpistä maksua ja työntekijöiden loma-aikoina Helppi on kiinni.

PikkuHelppiä voi pääsääntöisesti varata perheelle neljä kertaa syys- tai kevätkauden aikana. Työntekijöinä on Lopen seurakunnan varhaiskasvatuksen ja diakonian työntekijöitä.

Alta löydät puhelinnumerot, joihin voit soittaa tai lähettää viestin, jos kaipaat keskustelukumppania tai haluat varata PikkuHelppi ajan. 

Jos et tavoita työntekijää puhelimella, jätä viesti ja sinulle soitetaan takaisin mahdollisimman pian.

YHTEYSTIEDOT:

Susanna 050 3521 150 ( soittoaika torstaisin 9 - 11) lastenhoitoapu, keskustelukumppani 

Milla 045 635 8627 ( soittoaika keskiviikkoisin klo 12 -14) lastenhoitoapu, keskustelukumppani 

Sirpa 050 3739 356 (arkipäivisin) keskustelukumppani 

Mukana myös diakonissa-Auli 050 3833 480 ( soittoaika ti ja to klo 9 - 10)  keskustelukumppani, harrastus- ja muut avustukset.

PikkuHelppi

- mitä juuri teillä tarvitaan?

Lisätiedot: Sirpa 050 3739 356. WhatsApilla tavoittaa kätevimmin.

Lastenhoitoapua: 

Kirkonkylän kasvatuksentilassa (pilpalantie 3) järjestetään perjantaisin klo 14-15.45 lastenhoitoa. Lastenhoitoa voi varata kunkin viikon aikana viimeistään torstaina klo 15 mennessä. Lasten kanssa on seurakunnan lastenohjaaja. Toiminta on maksuton! 

Ota yhteyttä: Milla Konttinen 45 635 8627  tai Susanna Kalliomäki 050 3521 150

 

Tervetuloa mukaan paikanpäälle ja etänä!

Facebookissa Lopen srk:n lapsi-ja perhetyö: 

Lopen srk; lapsi- ja perhetyö | Facebook

 

WhatssApp Lopen Srk Perheet: Voit liittyä ryhmään oheisella QR-koodilla, tai ottamalla yhteyttä johonkin varhaiskasvatuksen työntekijään. WA-ryhmässä mm. ajankohtaista tiedoitusta lasten ja perheiden tapahtumista. 

 

Lapsi pitää edessään ilmapalloa, jolle on piirretty hymyilevät kasvot