LAPSILLE JA LAPSIPERHEILLE, varhaiskasvatus ja perhetoiminta

Järjestämme toimintaa, sekä tapahtumia lapsille ja lapsiperheille ympäri vuoden. Ajankohtaiset tiedot mm. kevätkauden 2024 kerhot, löydät seurakunnan tapahtumakalenterista Tapahtumat - Lopen seurakunta

Kevään 2024 viimeiset kerhot kokoontuvat viikolla 20 (13.-17.5.)

Kaikkien lasten ja perheiden yhteinen kevätjuhla ja täytekakkupiknik on su 19.5. klo 15-16.30 kappelissa. Tervetuloa!

KAUDEN SYKSY-24 ja KEVÄT-25 PÄIVÄKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN TÄSTSTÄ LINKISTÄ

Syksyn päiväkerhokausi alkaa ma 19.8.2024. kirkonkylällä ja Läyliäisissä ja ti 20.8. Launosissa. Tarkemmat tiedot lähetetään ilmoittautuneille.

PERHEKIRKOT

Jumalanpalveluksiin ovat kaikki sydämellisesti tervetulleita. Perhekirkoissa pienet kirkkovieraat otetaan erityisesti huomioon. Perhekirkkojen ajakohdat päivittyvät tapahtumakalenteriin. Kevätkaudella 2024 on Perhemessu ja Vauvamessu.

KIRJEPYHIS

Kurkkaa tästä linkistä, mikä on kirjepyhis.

TAPAHTUMAT

Seuraa tapahtumien ilmoittelua nettisivujen tapahtumaosiosta ja seurakunnan somesta.

PERHEIDEN SOMET

Facebook: Lopen srk; perheet ja Lopenseurakunta

Instagram: lopenseurakunta

WhatsApp: Lopen Srk Perheet

Voit liittyä ryhmään oheisella QR-koodilla, tai ottamalla yhteyttä johonkin varhaiskasvatuksen työntekijään. WA-ryhmässä mm. ajankohtaista tiedoitusta lasten ja perheiden tapahtumista.

Kevättiedoite tekstinä.