Lapsille ja lapsiperheille

Järjestämme toimintaa, sekä tapahtumia lapsille ja lapsiperheille ympäri vuoden. Ajankohtaiset tiedot löydät seurakunnan tapahtumakalenterista https://www.lopenseurakunta.fi/tapahtumatLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Päiväkerhot:

Päiväkerho on 3–6-vuotiaiden säännöllistä toimintaa, joka tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Päiväkerhossa kerhopäivän rungon muodostavat leikki ja ohjattu toiminta. Havainnoimme ja pohdimme yhdessä kristillisen arvomaailman pohjalta elämän suuria ja pieniä asioita. Pyrimme toiminnassamme lasta kunnioittavaan, kokonaisvaltaiseen ja perhettä tukevaan työskentelyyn.

Järjestämme kerhoja Lopen eri kylillä seurakunnan kerhopisteissä yksi tai kaksi kertaa viikossa, aamupäivisin klo 9-11.30.
Tällä hetkellä päiväkerhot toimivat Kirkonkylällä ja Pilpalassa.

Kerhomaksu on 38€ /toimintakausi (syksy tai kevät)

Kerholaiset ovat vakuutettuja seurakunnan toimesta. Vakuutus kattaa kerhoajan.

Vapaita paikkoja sekä lisätietoja voi lisäksi kysellä läpi kerhovuoden työalajohtaja Sirpalta Stenblomilta 050 373 9356 tai kerhonohjaajilta.

Ilmoittautumiskaavakkeita saa s-postilla Sirpalta sirpa.stenblomATevl.fi tai kerhoista niiden aukioloaikoina.

Perhekerhot:

Perhekerhot kokoontuvat Lopen eri kylillä seurakunnan kerhopisteissä kerran viikossa, 2,5h kerrallaan. Perhekerho on kaikkien yhteinen kokoontumispaikka. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Vapaaehtoinen kahvimaksu 1,5e.

Launonen Kirkkis (Kartanontie 8) ti klo 9.00 -11.30

Kirkonkylä Kasvatuksen tila (Pilpalantie 3) ke klo 17.30 -19.30

Läyliäinen Keidas (Saunatie 3) pe klo 9.00 -11.30

Pilpala Liitontalo (Rautakoskentie 2078) klo 9.00 -11.30

Perhekirkot:

Jumalanpalveluksiin ovat kaikki sydämellisesti tervetulleita. Perhekirkoissa pienet kirkkovieraat otetaan erityisesti huomioon.

Tapahtumat:

Seuraa tapahtumien ilmoittelua nettisivuilta ja somesta.

***********************************************************************************

PikkuHelppi on palvelu, joka tarjoaa pienten lasten huoltajille apua arkeen mm. lastenhoitoapuna ja keskustelukumppanina.

PikkuHelppiä toteutetaan ennalta sovitusti perheen kotipihalla tai lähipuistossa. Vaihtoehtoisesti käytämme seurakunnan kerhotiloja. Helppiaika on kaksi tuntia kerrallaan – arkipäivisin ja sovittaessa mahdollisuus myös iltaHelppiin. Emme peri Helpistä maksua ja työntekijöiden loma-aikoina Helppi on kiinni.

PikkuHelppiä voi pääsääntöisesti varata perheelle neljä kertaa syys- tai kevätkauden aikana. Työntekijöinä on Lopen seurakunnan varhaiskasvatuksen ja diakonian työntekijöitä.

Alta löydät puhelinnumerot, joihin voit soittaa tai lähettää viestin, jos kaipaat keskustelukumppania tai haluat varata PikkuHelppi ajan. Voit ottaa yhteyttä Jaanaan tiistaisin klo 9.00-11.00 ja Auliin tiistaisin sekä torstaisin klo 9.00-10.00.

Jos et tavoita työntekijää puhelimella, jätä viesti ja sinulle soitetaan takaisin mahdollisimman pian.

YHTEYSTIEDOT:

Jaana Hellsten 045 6358 627 , lastenhoitoapu, keskustelukumppani

Mukana myös diakonissa-Auli Kovalainen 050 3833 480 keskustelukumppani, harrastus- ja muut avustukset.

Sirpalta Stenblom, varhaiskasvatuksen työalajohtaja 050 373 9356

PikkuHelppi

- mitä juuri teillä tarvitaan?

Lisätiedot: Jaana 045 6358 627.

Tervetuloa mukaan paikanpäälle ja etänä!

Facebookissa Lopen srk:n lapsi- ja perhetyö:

WhatsApp Lopen Srk Perheet: Voit liittyä ryhmään oheisella QR-koodilla tai ottamalla yhteyttä johonkin lapsi- ja perhetyöntekijään.

Lapsi pitelee ilmapalloa kasvojensa edessä.
Kuva vauvasta turvakaukalossa