ILMOITTAUTUMINEN SYKSYLLÄ ALKAVIIN PIKKULASTEN KERHOIHIN TOUKOKUUSSA

Järjestämme päiväkerhoja (noin) 3 – 6 -vuotiaille lapsille - kysynnän mukaan - Launosten, Läyliäisten, Kirkonkylän ja Pilpalan kerhopisteissä kaksi kertaa viikossa, aamupäivisin.

Ilmoittautuminen nyt toukokuussa. Vapaita paikkoja voi lisäksi kysellä elokuussa ja läpi kerhovuoden Sirpalta. Kerhomaksu on 38€ /toimintakausi (syksy tai kevät)

Tarvittaessa järjestämme myös avoimia kerhoja kerran viikossa - aamupäivisin. Niihin lapsi voi jäädä yksinään tai pienempi lapsi voi jäädä kerhoon aikuisen tai hoitajan kanssa.

Yksin jääviltä lapsilta maksu on 15€/kausi tai 2€/kerta. Myös avoimiin kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen toukokuussa.

Kerholaiset ovat vakuutettuja seurakunnan toimesta. Vakuutus kattaa kerhoajan.

Lisätietoja Sirpalta 050 3739 356 tai s-postilla.

Ilmoittautumiskaavakkeet saa s-postilla: sirpa.stenblomATevl.fi

MINKÄLAISTA SIELLÄ KERHOSSA OIKEIN ON?

Tule mukaan lastesi kanssa tutustumaan kerhoon päiväkerhostriimissä, jonka lähetämme suorana ja vuorovaikutteisena TIISTAINA 18.5. klo 10 - 10.45

Linkin ja liittymisohjeet striimiin saat LoVarpulta 045 63 58624 tai s-postilla varpu.takataloATevl.fi.

Nähdään kerhostriimissä ! Terveisin: Jaana, Sirpa, Varpu

TOUKOKUUSSA

RASTIRADAT AUKI  eri kylillä  omatoimista kulkemista varten, OHJAAJIA PAIKALLA TAARIN LEIKKIPUISTOSSA, PERHEIDEN LEIKKIMIELISET OLYMPILAISET JA KAKKUTARJOILU.

Katso paikat ja lisätiedot tapahtumakalenterista. Huomioimme voimassaolevat turvallisuusmääräykset.

LIITY MUKAAN MYÖS ETÄNÄ https://www.facebook.com/groups/1760900043938701/

JA WHATS'S UP RYHMÄ Lopen Srk Perheet. Kun haluat liittyä ryhmään, ota yhteyttä johonkin lapsi- ja perhetyöntekijään.

Lapsi pitelee ilmapalloa kasvojensa edessä.
Kuva vauvasta turvakaukalossa