Tervetuloa mukaan seurakuntamme nuorten toimintaan!

Lopen ev.lut. seurakunnan nuorisotyö koostuu viikkotoiminnasta, isostoiminnasta, tapahtumista, konserteista ja leireistä ja retkistä. Olemme mahdollisuuksiemme mukaan läsnä ja tavoitettavissa niin loppilaisille nuorille kuin heidän perheilleenkin elämän eri vaiheissa ja kysymyksissä.

Nuorisotyön SyysLinkki avautuu uudessa välilehdessäohjelma 2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä - olkaa hyvät. Seuraavassa lisää toiminnastamme.

Nuori seurakunta on paikka kohdata ja tulla kohdatuksi. Vaikka sosiaalisella medialla on suuri rooli nuorten maailmassa, se ei korvaa aitoa kohtaamista; hetkeä kahvi- tai teekupillisen äärellä, yhteistä hiljentymistä Luojan eteen. Kenenkään ei tarvitse jäädä yksin!
Ota sosiaalisen median kanavamme haltuun ja pysyt ajantasalla! Seuraa myös ilmoittelua "Tapahtumat" -kohdasta seurakunnan nettisivujen etusivulla. Pysytään terveinä!

Seurakunnan nuorisotyön Facebook-sivu:

CAFÉ BACKSTAGE - NUORTENILLAT

TORSTAISIN KLO 18 — 20

Nuori seurakunta kokoontuu torstaisin Sanan ja kaffe -kupin äärelle Café Backstagelle kulkemaan kappaleen matkaa yhdessä, hiljentymään, iloitsemaan, kantamaan  toistemme kuormia, nauttimaan Taivaallisen Isämme antamasta ainutkertaisesta ja ihmeellisestä elämästä! Musiikkia ja mukavia hetkiä Kaikkivaltiaan hyvässä hoidossa! Tuo itsesi ja kaverisi tullessasi!

Halutessasi voit ilmoittautua vastuuvuorolaiseksi, leireille, retkille, hakea isoseksi yms.!

SYKSYN 2022 LEIRIT JA MUUT TAPAHTUMAT

• 25.8. klo 14-18 Isoskoulutukseen ilmoittautuminen Café Backstage.
  • 25.8. klo 18-20 Syksyn ensimmäinen nuortenilta! Iltahartaus vanhassa kirkossa!
  • 8.9.Yhteisvastuun kunniaksi pizza-nuortenilta alkaen klo 17 Café Backstagella.
  • 29.9. klo 20– 21 Iltamessu Kappelissa
  • 13.10. klo 18.30-20.30 Gospel-konsertti: Park7, Loppi-Sali. www.park7band.comLinkki avautuu uudessa välilehdessä
  • 27.10. klo 20–21 Iltamessu Kappelissa
  • 19.11. MAATA NÄKYVISSÄ –festarit, Turku. Hinta 25€. Ilm. & info Kari.
  • 24.11. klo 20– 21 Iltamessu Kappelissa
  • 3.-4.12. Nuortenleiri Kesijärvellä. Ilm. & info Kari. Leiri on maksuton.
  • 10.12.  23. Nuorisotyön Jouluglögit klo 14-19.30, Café Backstage.
  • 15.12. klo 18.– 19. Jouluvalomessu Kappeli

ISOSKOULUTUS 2022 - 2023

Isoskoulutuksessa perehdytään isosen perustietojen ja -taitojen harjaannuttamiseen, ryhmän ohjaamiseen, leikkien ja iltaohjelmien johtamiseen, hartauksien pitämiseen sekä henkilökohtaiseen kasvuun - niin ihmisenä kuin kristittynä ja oman paikan löytämiseen seurakunnassa.

Isoskoulutus toteutetaan osittain yhteistominnassa kerhonohjaajan ABC-koulutuksen kanssa.

Ilmoittautumislomakkeen voit ladata tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Palauta se mahdollisimman pian Karille, Suskille tai Katelle.

Aikataulu syksy 2022:

• 25.8.2022 Isoskoulutukseen ilmoittautuminen klo 14.00-19.00, Café Backstage
  • 2.-4.9.2022 ISKO -leiri. Lisätiedot ilmoittautuneille.
  • 29.9.2022 ISKO -ilta Café Backstagella klo 17 alkaen.
  • 13.10.2022 Rippikoulujen Starttikonsertti klo 18.30 Elmolassa.
  • 27.10.2022 ISKO -ilta Café Backstagella klo 17 alkaen.
  • 24.11.2022 ISKO -ilta Café Backstagella klo 17 alkaen.
  • 2.-4.12.2022 ISKO -leiri. Lisätiedot ilmoittautuneille.

Tärkein osa isostoimintaa on osallistuminen nuoren seurakunnan yhteisiin juttuihin, kuten  nuorteniltoihin, konsertteihin, leireille ja erilaisiin tapahtumiin!

KERHONOHJAAJAN ABC-KOULUTUS

ABC-kerhonohjaajakoulutus on seurakunnan järjestämä vuoden kestävä koulutus, jossa perehdytään kerhojen ohjaamiseen ja kaikkeen mitä siihen liittyy. Ensi syksynä sinullakin on mahdollisuus ohjata omaa kerhoa! Miltä kuulostaisi askartelukerho, lautapelikerho, tai vaikka puuhakerho?

Koulutus alkaa keskiviikkona 14.9. klo 16.00-17.30 kirkkoherranviraston alakerran nuortentilassa. Sen jälkeen tapaamme keskiviikkoisin

• 12.10.
  • 9.11.
  • 23.11.
  • Kevään aikataulut selviävät myöhemmin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Katelle 050 359 8349

Kuva iltahartaudesta.
Park7 -bändi lavalla rippikoulujen starttikonsertissa 2019.

Koulupäivystys  tiistaisin klo 11.50-12.30

Päivystämme Lopen Yläkoululla & lukiossa B-rakennuksen neuvotteluhuoneessa tiistaisin ruokavälitunnilla klo 11.50-12.30:

• 13.9.
  • 27.9.
  • 11.10.
  • 8.11.
  • 29.11.
  • 13.12.

Muulloin tavoitat meidät puhelimella, Whatsapilla tai sähköpostilla.

Älä jää yksin— Ota yhteyttä!

Muuta huomionarvoista:

Kuva jossa bändistä näkyys musta siluetti sinistä taustaa vastenBänditoiminnasta kiinnostuneet! Ottakaa  yhteyttä Kariin.

Tule juttelemaan arkipäivän kuulumisista, uusista ideoistasi, tai mistä tahansa aiheesta. Henkilökohtainen, luottamuksellinen keskustelu on mahdollista erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien yhteydessä mutta voit varata ajan myös juuri sinulle. Asian ei tarvitse olla ihmeellinen, vaan ihan tavallisistakin asioista voi jutella. Koulujen loma-aikoina (pl. työntekijöiden lomat) tavoitat työntekijämme parhaiten puhelimella tai whatsapp -viestillä. Myös kirkkoherranvirastoon kävelemällä saatat tavoittaa, kannattaa kuitenkin soittaa tai lähettää viestiä etukäteen.

Olemme kuulolla!