Tervetuloa mukaan seurakuntamme nuorten toimintaan!

Lopen ev.lut. seurakunnan nuorisotyö koostuu viikkotoiminnasta, isostoiminnasta, tapahtumista, konserteista ja leireistä ja retkistä. Olemme mahdollisuuksiemme mukaan läsnä ja tavoitettavissa niin loppilaisille nuorille kuin heidän perheilleenkin elämän eri vaiheissa ja kysymyksissä.

Nuorisotyön Syysohjelma 2020 (pdf-tiedosto) on ladattavissa TÄSTÄ! Seuraavassa lisää toiminnastamme.

CAFÉ BACKSTAGE - NUORTENILLAT

TORSTAISIN KLO 18 — 20

Nuori seurakunta kokoontuu torstaisin Sanan ja kaffe -kupin äärelle Café Backstagelle kulkemaan kappaleen matkaa yhdessä, hiljentymään, iloitsemaan, kantamaan  toistemme kuormia, nauttimaan Taivaallisen Isämme antamasta ainutkertaisesta ja ihmeellisestä elämästä! Musiikkia ja mukavia hetkiä Kaikkivaltiaan hyvässä hoidossa! Tuo itsesi ja kaverisi tullessasi!

Halutessasi voit ilmoittautua vastuuvuorolaiseksi,
leireille, retkille, hakea isoseksi yms.!

[ ei nuorteniltaa: 8.10. koska konsertti, 15.10. koska syysloma]

LEIRIT, KONSERTIT JA MUUT TAPAHTUMAT

• Su 20.9. klo 10.00 Partiomessu, Lopen kirkko
  • To 8.10. klo 18.30 — n. klo 2030. KONSERTTI: JUHANI TIKKANEN BAND, Elmola
  • 22.10. ILTAEHTOOLLINEN klo 18.00 kappeli-> Café Backstage
  • 27.-29.11. ADVENTTILEIRI Kesijärvellä! Hinta 25€. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Kari!
  • 3.12. ILTAEHTOOLLINEN klo 18.00 kappeli -> Café Backstage
  • 10.12. 21. Nuorisotyön Jouluglögit klo 14-17, Café Backstage.
  • 4.2.2021 ILTAEHTOOLLINEN klo 18.00 kappeli -> Café Backstage
  • 18.3. ILTAEHTOOLLINEN klo 18.00  kappeli -> Café Backstage
  • 15.4. ILTAEHTOOLLINEN klo 18.00 kappeli -> Café Backstage
  • 6.5. ILTAEHTOOLLINENklo 18.00 kappeli -> Café Backstage

ISOSKOULUTUS 2020 - 2021

Isoskoulutuksessa perehdytään isosen perustietojen ja -taitojen harjaannuttamiseen, ryhmän ohjaamiseen, leikkien ja iltaohjelmien johtamiseen, hartauksien pitämiseen sekä henkilökohtaiseen kasvuun - niin ihmisenä kuin kristittynä ja oman paikan löytämiseen seurakunnassa.

Koulutus sisältää kolme viikonlopun kestävää leiriä, erillisiä koulutustapahtumia kuten Gospel-konsertin ja Yhteisvastuukeräyksen, ryhmän kokoontumisia viikolla sekä erilliset messuavustusvuorot ja keittiö- ja hartausvuorot nuortenilloissa syksyn ja talven kuluessa.

Isoskoulutus toteutetaan osittain yhteistominnassa kerhonohjaajan ABC-koulutuksen kanssa.

Ilmoittautumislomakkeen voit ladata tästä. Palauta se mahdollisimman pian Karille, Sarille, tai Saijalle.

Aikataulu 2020-2021:

• To 20.8. Klo 14-17 Isoskoulutukseen ilmoittautuminen Cafe Backstage, kirkkoherranviraston nuortentila
  • Pe-la 4.-6.9. ISKO 1 -leiri
  • Ke 30.9. 18-19.30 Riparistartti / Vaismaa / Kirkko
  • To 8.10. Klo 18-21 Konsertti: Juhani Tikkanen Band / Elmola
  • To 22.10. Klo 18-1830 Iltaehtoollinen, Kappeli
  • Pe-Su 23.-25.10 ISKO2-leiri
  • 23.-24.1. ISKo 3 -leiri ja Rip.kirkkopyhä
  • 17.3. klo 16-17.30 Kokoontuminen, Nuortentila
  • 9.-11-4- ISKO4 -leiri
  • 5.5. klo 17.30 Isosten tehtävään siunaaminen/ Kirkko
  • Vastuuvuorot nuortenilloissa ja messuissa erillisen listan mukaan.

Tärkein osa isostoimintaa on osallistuminen nuoren seurakunnan yhteisiin juttuihin, kuten  nuorteniltoihin, konsertteihin, leireille ja erilaisiin tapahtumiin!

Kuva iltahartaudesta.
Park7 -bändi lavalla rippikoulujen starttikonsertissa 2019.

Koulupäivystys

Syksyllä 2020 ei ole koulupäivitystä Covid-19 tilanteesta johtuen

Meidät tavoitat kuitenkin puhelimella, Whatsapilla, sähköpostilla, Facebookin kautta tai kirkkoherranvirastolta.

Älä jää yksin— Ota yhteyttä!

Muuta huomionarvoista:

Kuva jossa bändistä näkyys musta siluetti sinistä taustaa vastenBänditoiminnasta kiinnostuneet! Ottakaa  yhteyttä Kariin.

Nuorten aikuisten toiminta, ota yhteyttä työntekijöihin ja kysy lisätietoja!

Tule juttelemaan arkipäivän kuulumisista, uusista ideoistasi, tai mistä tahansa aiheesta. Henkilökohtainen, luottamuksellinen keskustelu on mahdollista erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien yhteydessä mutta voit varata ajan myös juuri sinulle. Asian ei tarvitse olla ihmeellinen, vaan ihan tavallisistakin asioista voi jutella. Koulujen loma-aikoina (pl. työntekijöiden lomat) tavoitat työntekijämme matkapuhelimista tai Facebookista. Myös kirkkoherranvirastoon kävelemällä saatat tavoittaa, kannattaa kuitenkin soittaa tai tekstata etukäteen.

Olemme kuulolla!

Vastuualueena rippikoulu ja rippikoulun jälkeinen nuorisotyö, sekä partiotyö.

Vastuualueina varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä lähetystyö