Tervetuloa mukaan seurakuntamme nuorten toimintaan!

Lopen ev.lut. seurakunnan nuorisotyö koostuu viikkotoiminnasta, isostoiminnasta, tapahtumista, konserteista ja leireistä ja retkistä. Olemme mahdollisuuksiemme mukaan läsnä ja tavoitettavissa niin loppilaisille nuorille kuin heidän perheilleenkin elämän eri vaiheissa ja kysymyksissä.

Nuorisotyön Syysohjelma 2021 - olkaa hyvätLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Seuraavassa lisää toiminnastamme.

Nuori seurakunta on paikka kohdata ja tulla kohdatuksi. Vaikka musiikilla ja sosiaalisellamedialla on suuri rooli nuorten maailmassa, se ei korvaa aitoa kohtaamista; hetkeä kahvi- tai teekupillisen äärellä, yhteistä hiljentymistä Luojan eteen. Ota sosiaalisenmedian kanavamme haltuun ja pysyt ajantasalla! Seuraa myös ilmoittelua "Tapahtumat" -kohdasta seurakunnan nettisivujen etusivulla. Pysytään terveinä!

Seurakunnan nuorisotyön Facebook-sivu:

CAFÉ BACKSTAGE - NUORTENILLAT

TORSTAISIN KLO 18 — 20

Nuori seurakunta kokoontuu torstaisin Sanan ja kaffe -kupin äärelle Café Backstagelle kulkemaan kappaleen matkaa yhdessä, hiljentymään, iloitsemaan, kantamaan  toistemme kuormia, nauttimaan Taivaallisen Isämme antamasta ainutkertaisesta ja ihmeellisestä elämästä! Musiikkia ja mukavia hetkiä Kaikkivaltiaan hyvässä hoidossa! Tuo itsesi ja kaverisi tullessasi!

Halutessasi voit ilmoittautua vastuuvuorolaiseksi, leireille, retkille, hakea isoseksi yms.!

[ ei nuorteniltaa: koulujen loma-aikana]

SYKSYN 2021 LEIRIT, KONSERTIT JA MUUT TAPAHTUMAT

• 26.8.2021 Isoskoulutukseen ilmoittautuminen klo 14-17.00, Café Backstage
  • 26.8.2021 Syksyn ensimmäinen nuortenilta klo 18-20,  Café Backstage
  • 3.-5.9.2021 ISKO-1 -leiri. Lisätiedot ilmoittautuneille.
  • 14.10.2021 Koulukonsertti Yläkoululla & Lukiossa, Kotiinpalaajat www.kotiinpalaajat.fi
  • 14.10.2021 Rippikoulujen Starttikonsertti klo 18.30 Elmolassa: Kotiinpalaajat
  • 29.-31.10.2021 ISKO2 -leiri. Lisätiedot ilmoittautuneille.
  • 20.11.2021 Maata Näkyvissä -festarit, Turku. Reissun hinta 25€. www.maatanakyvissa.fi Lisätiedot ja ilmoittautumiset Karille tai Sari.
  • 3.-5.12.2021 Nuorten Adventtileiri Kesijärvellä. Hinta 25€. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Kari tai Sari.
  • 16.12.2021 Nuorisotyön Jouluglögit klo 14-17, Café Backstage

ISOSKOULUTUS 2021 - 2022

Isoskoulutuksessa perehdytään isosen perustietojen ja -taitojen harjaannuttamiseen, ryhmän ohjaamiseen, leikkien ja iltaohjelmien johtamiseen, hartauksien pitämiseen sekä henkilökohtaiseen kasvuun - niin ihmisenä kuin kristittynä ja oman paikan löytämiseen seurakunnassa.

Koulutus sisältää kolme viikonlopun kestävää leiriä, erillisiä koulutustapahtumia kuten Gospel-konsertin ja Yhteisvastuukeräyksen, ryhmän kokoontumisia viikolla sekä erilliset messuavustusvuorot ja keittiö- ja hartausvuorot nuortenilloissa syksyn ja talven kuluessa.

Isoskoulutus toteutetaan osittain yhteistominnassa kerhonohjaajan ABC-koulutuksen kanssa.

Ilmoittautumislomakkeen voit ladata tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Palauta se mahdollisimman pian Karille, Sarille, tai Saijalle.

Aikataulu 2020-2021:

• 26.8.2021 Isoskoulutukseen ilmoittautuminen klo 14-17.00, Café Backstage
  • 3.-5.9.2021 ISKO-1 -leiri. Lisätiedot ilmoittautuneille.
  • 14.10.2021 Rippikoulujen Starttikonsertti klo 18.30 Elmolassa: Kotiinpalaajat
  • 29.-31.10.2021 ISKO2 -leiri. Lisätiedot ilmoittautuneille.
  • 20.11.2021 Maata Näkyvissä -festarit, Turku. Reissun hinta 25€. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Karille tai Sari.
  • 16.12.2021 Nuorisotyön Jouluglögit klo 14-17, Café Backstage
  • Vastuuvuorot nuortenilloissa ja messuissa erillisen listan mukaan.
  • Talven ja kevään 2022 ohjelma tarkentuu lähiaikoina.

Tärkein osa isostoimintaa on osallistuminen nuoren seurakunnan yhteisiin juttuihin, kuten  nuorteniltoihin, konsertteihin, leireille ja erilaisiin tapahtumiin!

Kuva iltahartaudesta.
Park7 -bändi lavalla rippikoulujen starttikonsertissa 2019.

Koulupäivystys

Covid-19 tilanteen salliessa päivystämme Lopen Yläkoulussa & Lukiossa seuraavasti:

• 24.8.
  • 28.9.
  • 12.10.
  • 26.10.
  • 9.11.
  • 3011.

Päivystyspaikkana on B-rakennuksen opettanhuoneen viereinen neuvotteluhuone.
Meidät tavoitat lähes aina puhelimella, Whatsapilla, sähköpostilla, Facebookin kautta tai kirkkoherranvirastolta.

Älä jää yksin— Ota yhteyttä!

Muuta huomionarvoista:

Kuva jossa bändistä näkyys musta siluetti sinistä taustaa vastenBänditoiminnasta kiinnostuneet! Ottakaa  yhteyttä Kariin.

Nuorten aikuisten toiminta, ota yhteyttä työntekijöihin ja kysy lisätietoja!

Tule juttelemaan arkipäivän kuulumisista, uusista ideoistasi, tai mistä tahansa aiheesta. Henkilökohtainen, luottamuksellinen keskustelu on mahdollista erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien yhteydessä mutta voit varata ajan myös juuri sinulle. Asian ei tarvitse olla ihmeellinen, vaan ihan tavallisistakin asioista voi jutella. Koulujen loma-aikoina (pl. työntekijöiden lomat) tavoitat työntekijämme parhaiten puhelimella tai whatsapp -viestillä. Myös kirkkoherranvirastoon kävelemällä saatat tavoittaa, kannattaa kuitenkin soittaa tai lähettää viestiä etukäteen.

Olemme kuulolla!