Voit pyytää seurakunnan työntekijää vierailemaan luonanne omassa syntymäpäiväjuhlassanne. Kutsun voi esittää kirkkoherranviraston kautta.

Seurakunnan toimitiloja voidaan vuokrata syntympäiväjuhlia varten. Tiloista syntymäpäiväjuhlatilaksi soveltuvat kirkon seurakuntasali, Launosten Kirkkis, Läyliäisten Keidas, Kesijärven leirikeskuksen sali. Pienimuotoisen kahvitilaisuuden järjestäminen onnistuu lisäksi kirkonkylän Koppiksella. Lisätiedot Vuokratilat-sivulta.

Lisäksi seurakunta järjestää yhteiset syntymäpäiväjuhlat eri ikäisille. Seurakunnan jäsenille lähetetään henkilökohtaiset kutsut näihin juhliin. Jos et kuulu kirkkoon tai kotipaikkakuntasi on muu kuin Loppi, olet silti tervetullut mukaan yhteisiin juhliin. Ajankohdat ja tarkemmat tiedot löydät tapahtumakalenterista tai Lopen lehdestä.

3 -vuotissyntymäpäivät pidetään alkusyksystä, yleensä syyskuussa.

10 - synttärit pidetään syksyisin, yleensä lokakuussa.

50 ja 60 vuotta täyttävien yhteiset juhlat pidetään yleensä syys-lokakuussa Kesijärvellä.

70 ja 75 vuotta täyttävien syntymäpäivät pidetään keväisin kirkossa.

80 ja 85 vuotta täyttävien syntymäpäivät pidetään keväisin kirkossa.

90 ja yli täyttävien juhlat pidetään keväisin Palvelukeskus Eedilässä.