PIKKUHELPPI

PikkuHelppi -mitä juuri teillä tarvitaan?

PikkuHelppi on Lopen seurakunnan varhaiskasvatuksen tarjoama palvelu, pienten lasten huoltajien arkeen mm. lastenhoitoapuna, keskustelukumppanina ja taloudellisena tukena. 

PikkuHelppiä toteutetaan ennalta sovitusti perheen kotona, tai seurakunnan kerhotiloissa. Helppiaika on kaksi tuntia kerrallaan – arkipäivisin. Sovittaessa mahdollisuus myös iltaHelppiin. Emme peri Helpistä maksua. Työntekijöiden loma-aikoina Helppi on kiinni.

PikkuHelppiä voi pääsääntöisesti varata perheelle neljä kertaa syys- tai kevätkauden aikana. Työntekijöinä on Lopen seurakunnan varhaiskasvatuksen ja diakonian työntekijöitä.

Alta löydät puhelinnumerot, joihin voit soittaa tai lähettää viestin, jos kaipaat keskustelukumppania tai haluat varata PikkuHelppi -ajan. 

Jos et tavoita työntekijää puhelimella, jätä viesti ja sinulle soitetaan takaisin mahdollisimman pian.

Yhteystiedot:

Milla Konttinen (lastenohjaaja) 045 6358627, lastenhoitoapu, keskustelukumppani 

Minttu Kuikka (lastenohjaaja) 050 3521150, lastenhoitoapu, keskustelukumppani 

Varpu Takatalo (johtava lastenohjaaja) 045 6358624, lisätiedot ja keskustelukumppani

Auli  Kovalainen (diakonissa) 050 3833480, (soittoaika ti ja to klo 9-10) keskustelukumppani, harrastus- ja muut avustukset.

sähköposti: etunimi.sukunimi@evl.fi

 

Voit ottaa yhteyttä myös sähköisellä lomakkeella jonka linkki löytyy sivulta www.lopenseurakunta.fi/apua-ja-tukea

PIKKUHELPPI -lapsiparkki

PikkuHelppi -lapsiparkkia järjestetään  perjantaisin klo 14-15.45 seurakunnan kerhotiloissa (kirkonkylä, Launonen tai Läyliäinen).Lastenhoitoa voi varata kunkin viikon aikana, viimeistään torstaina klo 15 mennessä.  Lasten kanssa on seurakunnan lastenohjaaja. Toiminta on maksuton! 

Ota yhteyttä:

Milla Konttinen 045 6358627

Minttu Kuikka 050 3521150.

pikkuhelppi -logo