PikkuHelppi on palvelu, joka tarjoaa pienten lasten huoltajille apua arkeen mm. lastenhoitoapuna ja keskustelukumppanina.

PikkuHelppiä toteutetaan ennalta sovitusti perheen kotipihalla tai lähipuistossa. Vaihtoehtoisesti käytämme seurakunnan kerhotiloja. Helppiaika on kaksi tuntia kerrallaan – arkipäivisin ja sovittaessa mahdollisuus myös iltaHelppiin. Emme peri Helpistä maksua ja työntekijöiden loma-aikoina Helppi on kiinni.

PikkuHelppiä voi pääsääntöisesti varata perheelle neljä kertaa syys- tai kevätkauden aikana. Työntekijöinä on Lopen seurakunnan varhaiskasvatuksen ja diakonian työntekijöitä.

Alta löydät puhelinnumerot, joihin voit soittaa tai lähettää viestin, jos kaipaat keskustelukumppania tai haluat varata PikkuHelppi ajan. Puhelimeen vastataan maanantaista perjantaihin klo 8.15 – 8.45.

Jos et tavoita työntekijää puhelimella, jätä viesti ja sinulle soitetaan takaisin mahdollisimman pian.

YHTEYSTIEDOT:

Minttu 050 3521 150 lastenhoitoapu, keskustelukumppani

Jaana 045 6358 627 lastenhoitoapu, keskustelukumppani

Sirpa 050 3739 356 keskustelukumppani

Mukana myös diakonissa-Auli 050 3833 480 keskustelukumppani, harrastus- ja muut avustukset.

PikkuHelppi

- mitä juuri teillä tarvitaan?

Lisätiedot: Sirpa 050 3739 356. WhatsApilla tavoittaa kätevimmin.