PERHEKERHOT

Perhekerhot kokoontuvat Lopen eri kylillä seurakunnan kerhopisteissä kerran viikossa. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja paikalle voi tulla joustavasti, oman aikataulun mukaan.

Perhekerhoissa tavataan tuttuja ja tutustutaan uusiin ihmisiin, lauletaan, leikitään, askarrellaan ja hiljennytään yhdessä. Kerhoissa on kahvi- ja mehutarjoilu. Kerhoja vetävät lastenohjaajat.

Kerhot eivät pääsääntöisesti kokoonnu koulujen loma-aikoina ja juhlapyhinä.

Launonen (Kirkkis, Kartanontie 8) tiistaisin klo 9.00-11.30. Kevään viimeinen kerho ti 14.5. Kerho jatkuu syksyllä 20.8.

Läyliäinen (Keidas, Saunatie 3) perjantaisin klo 9.00-11.30. Kevään viimeinen kerho pe 17.5. Kerho jatkuu syksyllä 23.8.

Pilpala (Pilpalan koulu, Hunsalantie 3) perjantaisin klo 9.00-11.30. Perhekerhon yhteydessä toimii myös n. 3-6 -vuotiaille avoin kerho. Katso lisätiedot Päiväkerho -kohdasta. Kevään viimeinen kerho pe 17.5. Kerho jatkuu syksyllä 23.8.

Nalle kahvilla