Kaksi nigerialaista lasta leikkii pihalla

YouTube-video

Onko sinulla ideoita tai ajatuksia seurakuntamme lähetystyöhön? Ota rohkeasti yhteyttä Saijaan tai Sariin. Ideoidaan uutta tai kehitetään vanhaa yhdessä!!

Lähetystoimintaa syksyllä 2020

• Diakonia- ja lähetystyön yhteinen Puikko- ja porinapiiri

kokoontuu Lopen kirkon seurakuntasalissa tiistaisin klo 11-13 8.9, 22.9, 6.10, 20.10, 10.11. Piirissä on mahdollista jutella sekä tehdä käsitöitä lähetys- ja diakoniatyön hyväksi.

• Kaikille avoimet iltapäiväkahvit viraston autokatoksessa (ulkona) keskiviikkoisin klo 11-12.30 2.9, 9.9, 16.9, 23.9, 30.9 ja 7.10

• Tervetuloa Tasauskahvilaan Lopen kirkon seurakuntasaliin tiistaina 22.9 klo 12-13 Kahvilasta voi ostaa "tasattuja tuotteitta"

​​​​​​      Kahvilan tuotto menee tasauskeräykseen.

Kasvissosekeitto ja muffinikahvit 5€

Muffini ja kahvi 2€

Hiivaleipä 3€/puolikas

Muffini 1€/puolikas

Kaikki ei maailmassa mene aina tasan! Aika harvoin itseasiassa menee. ​​​​​​​Valo jakaantuu tasaisesti maailmaan kaksi kertaa vuodessa, syys- ja kevätpäivänrasauksina.

Tasauskeräyksen tarkoituksena on muistuttaa, että globaali hyvinvointi ei jakaudu tasaisesti edes silloin.

​​​

• Diakonian ja lähetyksen myyjäiset ​​​​​​​Lopen kirkon seurakuntasalissa lauantaina 7.11 klo 11-13. Myyjäisten tuotto ohjataan lähetysjärjestöjen kautta lähetystyöhön.

​​​​​​​​​​​​

Lopen seurakunnan lähetystyön toiminta-ajatuksena on evankeliumin levittäminen niille, jotka eivät ole vielä kuulleet sanomaa Jeesuksesta, sekä seurakuntalaisten rohkaiseminen ja opettaminen ottamaan henkilökohtaista vastuuta lähetystyöstä.

Lähetystyötä tehdään, koska Jeesus käski: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis, ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: Kastakaa heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."(Mt.28:18-20)

Tiedot Lopen seurakunnan nimikkoläheteistä ja -kohteista löytyvät täältä.

Nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ ja lähetystyö

Vastuualueina varhaisnuoriso-, nuoriso- ja rippikoulutyö sekä lähetystyö