Kaksi nigerialaista lasta leikkii pihalla

YouTube-video

Onko sinulla ideoita tai ajatuksia seurakuntamme lähetystyöhön? Ota rohkeasti yhteyttä Saijaan tai Sariin. Ideoidaan uutta tai kehitetään vanhaa yhdessä!!

Lähetystoimintaa keväällä 2021

• Puikko- ja porinapiiri

kokoontuu Lopen kirkon seurakuntasalissa TAUOLLA KORONAN VUOKSI.

• Kaikille avoimet iltapäiväkahvit viraston autokatoksessa (ulkona) TAUOLLA KORONAN VUOKSI.

Lopen seurakunnan lähetystyön toiminta-ajatuksena on evankeliumin levittäminen niille, jotka eivät ole vielä kuulleet sanomaa Jeesuksesta, sekä seurakuntalaisten rohkaiseminen ja opettaminen ottamaan henkilökohtaista vastuuta lähetystyöstä.

Lähetystyötä tehdään, koska Jeesus käski: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis, ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: Kastakaa heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."(Mt.28:18-20)

Tiedot Lopen seurakunnan nimikkoläheteistä ja -kohteista löytyvät täältä.

Nuorisotyönohjaaja, lähetyssihteeri

Vastuualueena alakouluikäisten kanssa tehtävä työ ja lähetystyö