Kädet päällekäin

Kevät 2021

Vanhemman väen kerhoja eri kylillä pidetään tänä syksynä nimikkeellä "keskustelupiiri" ja kokoontumiskerrat löytyvät tapahtumakalenterista.

Huom! Keskutelupiirit on tauolla!

Vanhemman väen retkipäivät Kesijärven leirikeskuksessa ovat tauolla koronan takia.

Puikko- ja porinapiiri

kokoontuu Lopen kirkon seurakuntasalissa. Tauolla koronan takia.

Kaikille avoimet iltapäiväkahvit viraston, Pilpalantie 3,autokatoksessa (ulkona). Tauolla koronan takia.

Hartaudet vanhusten hoitolaitoksissa

Lopen seurakunnan työntekijät käyvät Lopen alueella toimivissa vanhusten hoitolaitoksissa pitämässä hartauksia kahden viikon välein, yleensä keskiviikkoisin. Korona-aikana hartaudet ovat tauolla, ja hartauksia jatketaan taas mahdollisuuksien mukaan. Lisätiedot kirkkoherralta.

Kirkkoherra

Vastuualueena johtaminen, hallinto, jumalanpalveluselämä, kirkolliset toimitukset, tiedotus ja lähetystyö.