Kädet päällekäin

SYKSY

Diakonian kesäkahvit viraston, Pilpalantie 3,autokatoksessa (ulkona) 16.7.,21.7., 3.8., 24.8. ja 31.8. klo 9 -10.30. Ei sateella! Kaikille AVOIN!

Diakonian kahvihetki jatkuu syksyllä, jos koronarajoitukset sallivat viraston autokatoksessa.

tiistaisin 7.9.., 21.9., 28.9. ja 5.10. klo 11 - 12.30. Huom! aika ja ei sateella. Kaikille avoin!

Tervetuloa!

Hartaudet vanhusten hoitolaitoksissa

Lopen seurakunnan työntekijät käyvät Lopen alueella toimivissa vanhusten hoitolaitoksissa pitämässä hartauksia kahden viikon välein, yleensä keskiviikkoisin. Korona-aikana hartaudet ovat tauolla, ja hartauksia jatketaan taas mahdollisuuksien mukaan. Lisätiedot kirkkoherralta.

Kirkkoherra

Vastuualueena johtaminen, hallinto, jumalanpalveluselämä, kirkolliset toimitukset, tiedotus ja lähetystyö.