Raamattuiltoja pidetään syyskaudella 2020 keskiviikkoisin klo 18.30 alkaen kirkon seurakuntasalissa. Lisätiedot Riitta Suonurmi, 040 502 9027.

Rukousryhmä kokoontuu torstaisin klo 18.00 alkaen kirkkoherranviraston neuvotteluhuoneessa, Pilpalantie 3. Sisään pääsee Pilpalantien puoleisesta päädystä rakennuksen yläkertaan. Huom! Ruousryhmä on tauolla eli ei kokoonnu.

Diakonian ja lähetyksen puikko- ja porinapiiri kokoontuu kirkon seurakuntasalissa tiistaisin 8.9., 22.9., 6.10., 20.10. ja 10.11. klo 11-13.

Keskustelupiirejä järjestetään eri kylillä arkipäivisin päiväsaikaan. Keskustelupiirit korvaavat aiemmin pidetyt vanhemman väen kerhot. Keskustelupiirit ovat avoimia kaikille iästä riippumatta, mutta ohjelmasta ja ajankohdasta johtuen ne soveltuvat tietysti parhaiten kotona oleville ikäihmisille. Piirien ajat ja paikat löytyvät tapahtumakalenterista. huom! Keskutelupiirit ovat tauolla, lehdessä ilmoitetaan, milloin se alkaa.

Kinkeriperinne elää Lopella vahvana. Tammi-huhtikuussa pidetään noin 15-20 kinkerit vuosittain. Ajat ja paikat löytyvät tapahtumakalenterista.