Auta talousvaikeuksissa kärsiviä Lopella

Talousvaikeuksissa olevien loppilaisten  avustusilmoitus pdf-muodossa

Keräämme varoja diakonisen avun tarpeessa olevien ihmisten auttamiseen.

Voit lahjoittaa Lopen seurakunnan järjestämään keräykseen

Käteisellä ja korttimaksulla kirkossa ja virastolla

MobilePaylla: 98571

Tili FI74 5253 1520 0244 16 viesti ”diakoniakeräys”

Pienkeräyslupa RA/2022/1276, voimassa 22.12.2022 asti tai kunnes pienkeräyksen enimmäismäärä 10 000 euroa tulee täyteen.

Keräämme avustustavaroita kirkkoherranviraston alakertaan (Pilpalantie 3, kasvatuksen tila).

Syksyn aikana avaamme ukrainalaisten auttamispisteen kaikille diakonisen avun tarpeessa oleville loppilaisille. Voit tuoda seuraavia tavaroita ti ja to klo 16-19 sekä su klo 15-18:

Hyväkuntoisia, puhtaita ja ehjiä vaatteita ja kenkiä, erityisesti syys- ja talvivaatteita

Kuivaruokaa, säilykkeitä ja muita pitkään lämpimässä säilyviä elintarvikkeita, hygieniatuotteita, astian- ja pyykinpesuainetta, vessapaperia, talouspaperia ym. Huom! Vain avaamattomia pakkauksia!

Kodintavaroita kuten peittoja, tyynyjä, lakanoita ja pyyhkeitä.

Käyttämätöntä pienelektroniikkaa.

Huonekaluja, isoja kodinkoneita ja koriste-esineitä emme valitettavasti ota vastaan.

3.10.2022 14.45