Kuvassa lähetyskynttelikkö, jossa palaa neljä kynttilää.

KORONAVIRUKSEN VAIKUTUS LOPEN SEURAKUNNAN TOIMINTAAN, päivitetty 3.6.2022

3.6.2022 08.43

Kanta-Hämeessä ja Lopen seurakunnassa ei tällä hetkellä ole voimassa mitään erityisiä koronarajoituksia.

Toki edelleen huolehdimme käsihygieniasta ja tulemme tilaisuuksiin vain terveenä.

---

Flunssaoireiset, koronalle altistuneet henkilöt, karanteenissa olevat tai koronaa sairastavat eivät voi osallistua tilaisuuksiin paikan päällä, vierailla seurakunnan tiloissa, osallistua kasteisiin, häihin tai hautajaisiin tms.

Tilaisuuksien striimausta jatketaan. Tiedot tilaisuuksista, joihin voi osallistua etäyhteyksien kautta, päivitetään Tapahtumakalenteriin ja etäosallistumisohjeet löydät Osallistu verkossa -sivulta.

---

Kasteet, vihkimiset ja hautaan siunaamiset toimitetaan seuraavasti:

• Jos kokoontumisrajoituksia tai osallistujamääräsuosituksia otetaan uudelleen käyttöön, tilaisuuksien osallistujamäärää voidaan valitettavasti joutua rajoittamaan vielä vähän ennen tilaisuutta. Emme siis voi tilaisuutta varatessa varmasti luvata, montako henkeä saa esimerkiksi kuukauden päästä osallistua tilaisuuteen.

• Kasteisiin, häihin ja hautajaisiin voivat osallistua ainoastaan he, joilla ei ole koronatartuntaan mahdollisesti viittaavia oireita. Henkilöt, jotka odottavat testitulosta, ovat altistuneet, karanteenissa tai sairastuneet, eivät luonnollisestikaan voi osallistua tilaisuuksiin paikan päällä.

---

Seurakunnan tarjoaa monenlaista tukea ja apua. Lisätiedot https://www.lopenseurakunta.fi/apua-ja-tukea

Seurakunnan työntekijät ovat käytettävissä kahdenkeskisiä keskusteluja varten. Yhteystiedot löytyvät www.lopenseurakunta.fi/yhteystiedot

Lisätiedot kunkin työmuodon työntekijöiltä tai